SKOVVEIEN 13 A

SKOVVEIEN 13 A

Prisantydning 12.250.000,-
Omkostninger 303.142,-
Totalpris 12.567.654,-
P-rom 134m2
Byggeår 1896
Soverom 4
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.595,-
 • Fellesgjeld
  14.512,-
 • Ligningsverdi
  2.467.143,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

Skovveien - Klassisk og delikat leilighet - Nydelig fiskebensparkett - Solrik balkong - 4 soverom - ildsted - 2 bad/wc

Beliggenhet

Svært attraktiv og urban beliggenhet i Skovveien 13, i hjertet av Frogner!

Nærområdet har en meget hyggelig atmosfære og gode service- og forretningsutvalg med bl.a. spennende spesial-/nisjeforretninger og dagligvarebutikker. I tillegg har nærområdet flere velrenommerte restauranter som bl.a. Sawan og Bokbacka (nærmeste nabo i nr. 15) og hyggelige kaféer med uteservering som bl.a. Oslo Raw, Kaffebrenneriet og Mocca for å nevne noen.

Leiligheten sogner til Uranienborg barne- og ungdomsskole (i få minutters gangavstand) og ligger i umiddelbar nærhet til den Franske skolen i Skovveien 9.

Fra leiligheten er det i tillegg kun få minutters gangavstand til sentrum samt Uranienborgparken, Hydroparken og Slottsparken, som alle byr på flotte grøntområder med gode rekreasjonsmuligheter. Kort vei også til Frognerparken. Det er også kun få minutters gange til Solli Plass, hvor man videre kan spasere i hyggelige omgivelser ned mot som bl.a. Aker Brygge og Tjuvholmen. For øvrig er det kort vei til Frognerstranda og Bygdøy med gode tur- og naturopplevelser.

Det er offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med bussholdeplass i Skovveien og trikkeholdeplass i Frognerveien og Riddevoldsgate. Kort gange også til Nationaltheatret med både tog- og T-baneforbindelser.

Skovveien utgjorde fra 1859 til 1878 en del av Bymarksgrensen for Christiania, og fikk sitt navn i 1896 etter Uranienborgskogen. En periode het veien Skogveien og gikk fra Frognerveien langs Bymarksgrensen opp til tunet på løkka Uranienborg. Alléen opp til Uranienborg er i dag delvis bevart ved kastanjetrærne i øvre del av Skovveien, som er rester av Uranienborgskogen.

Matrikkel

Gnr. 213 bnr. 398 snr. 11 i Oslo kommune
Bruksenhet 0302

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.