SLALÅMBAKKEN 27

SLALÅMBAKKEN 27

Prisantydning 3.500.000,-
Omkostninger 98.872,-
Totalpris 3.598.872,-
P-rom 97m2
Byggeår 2009
Soverom 3
Boligtype Hytte
Eierform Selveier
Solgt

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Erlend Sørlie

Roy Blixt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    820.600,-
  • Energimerke
    D – oransje

Kort om eiendommen

Arkitekttegnet hytte fra 2009 - Flott beliggenhet med gode sol- /utsiktsforhold - 3 soverom - Ski inn/ut - 890 m.o.h.

Beliggenhet

Kun 2,5 time fra Oslo ligger Spåtind, et vakkert fjellområde, med fantastisk utsikt over Synnfjorden og Synnfjellet. Milevis med langrennsløyper, turstier i skog og fjell, og flere fiskevann. Hytta ligger helt inntil slalåmbakken ved Spåtind i Synnfjell, Jotunheimens forgård. Eiendommen ligger på Synnadalens solside, og har fin utsikt mot Synnfjorden og omkringliggende fjellområder.

Her har man umiddelbar nærhet til både alpinbakken og langrennsløyper, hvor man kan spenne på seg både alpinski og langrennsski rett utenfor stuedøra. Høyeste topp er Spåtind, 1414 m.o.h. Fjellmassivet Synnfjell ruver godt i forhold til omgivelsene. Derfor har Spåtind en vid utsikt i nær sagt alle himmelretninger og fra Spåtindtoppen ser man fjelltopper i hele seks fylker!

Skjervungfjellet, 1098 m.o.h., er også et familievennlig turmål med hytta som utgangspunkt. Her ligger alt til rette for å kunne nyte alt det flotte fjellet har å by på, sommer som vinter. Området er kjent for svært bra langrennsforhold, og lang skisesong. Se http://skisporet.no/oppland/synnfjellspatind. Umiddelbar nærhet til Spåtind Sport Hotel med restaurant, svømmebasseng m.m. og til Synnfjellporten (http://synnfjellporten.no/) med cafe, minibutikk og catering. Det er mange gode muligheter for jakt og fiske i Nordre Land Kommune. Ca. 40 km til kommunesenteret Dokka, med post, bank, kjøpesenter m.m.

Matrikkel

Gnr. 148 bnr. 1 Fnr. 153 i Nordre land kommune

Adresse

SLALÅMBAKKEN 27
2880 Nord-Torpa

Prisantydning inkludert omkostninger

3 500 000,- (Prisantydning)

Meglere

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer
Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.