Sleggebergveien

Sleggebergveien

Prisantydning 3.300.000,-
Omkostninger 81.222,-
Totalpris 3.381.222,-
P-rom 106m2
Byggeår 2014
Soverom 4
Boligtype Hytte
Eierform Selveier
Solgt

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Morten Høegh

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    153.952,-

Kort om eiendommen

NOREFJELL - Innholdsrik og velholdt hytte i flott turterreng. 4 soverom - badstue - tv-stue - anneks mm.

Høydepunkter

Flott beliggenhet
Milevis med langrennsløyper
Bygget 2000/2010
4 soverom
Anneks

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Sleggeberget et stykke før Tempelseter. Høyt, fritt med utsikt og gode solforhold. Meget barnevennlig tomt med lun beliggenhet for nordavind. Området har etablert og forholdsvis spredt hyttebebyggelse som er under noe utbygging. Det er bilvei helt frem til eiendommen med oppstilling for biler i egen vei. Området ved Tempelseter er et populært skiområde med oppkjørte løyper som strekker seg milevis innover i fjellheimen. Fra hytta går du rett ut i løypenettet som fører deg til Istjern eller høyfjellet som for eksempel Høgevarde.
Attraktiv fritidseiendom i rolige omgivelser ca 2 timer kjøring fra Oslo.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 988,- pr år i renovasjon
Tempelseter vann/avløp kr 6 350,- pr år.
Eiendomsskatt utgjør kr 2 067 pr år.
Vedlikehold/måking av vei kr 1 950,- pr år.
Bomavgift kr 1 900,- pr år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

1. etg: primærrom utgjør 106 m2 som omfattes av entre, gang, kjøkken/stue/spisestue, bad, badstue, tørkerom, wc og 4 soverom.
sekundærrom utgjør 4 m2 som omfattes av teknisk rom og bod.

Adkomst til kaldt loft med mulighet for lagring via isolert loftsluke med stige i entre.
Mot vest er det overbygget terrasse i impregnert tre på ca 15m². Ett trinn til terreng.

Anneks: primærrom utgjør 8 m2 som omfattes av gjesterom.

Standard

En hyggelig hytte som selger kjøpte i 1997. Hytta ble så og si revet og bygget opp i 2000 og 2010, fremstår som ny og moderne.

Inne er det i hovedsak trepanel i himling og vegger, ny del med støpt gulv og sorte 30x60 fliser. En del med tregulver. Separat wc med adkomst til lite teknisk rom med bereder etc. Baderom med dusj og innredning, wc og bad er med fliser.

Moderne kjøkkeninnredning med underskap, overskap, laminerte benkeplater, egen kokeøy med komfyr og koketopp (induksjon). Fliser mellom benk og overskap disse med frostet glassdører. Plass for frittstående "side by side" kjøleskap med vann og is.

Helfliset baderom med membran, baderominnredning med skuffer, hel servant, overskap med frostet glass og speil lys. Herdet glassdører til dusjnisje. Separat wc, rom med fliser på gulv og vegg, innredning med skuffer, servant, speil lys, vegghengt klosset.

Byggemåte

På tomten er det oppført en hytte på et plan. En del med stripemurer og pilarer av Leca og en del med iso-ringmur satt på kultpute. Rundt hytta er det i hovedsak kult. Oppført i bindingsverk med 150 mm isolasjon, utvendig vindtett sjikt og liggende villmarkspanel. Takkonstruksjon i tre med sperrer på 2 stk limtre nær mønet. Inntrukket hovedinngang og overbygget terrasse. Øvrig er med naturtomt. Vis a vis hytta er det oppført et anneks, isolert med 100 mm isolasjon i samme stil som hytta.
Hytta er tilbygget i 2010-11 på et tilbygg fra 2000, opprinnelig gammel hytte ble de revet. God standard ute og inne, normalt godt vedlikehold og ettersyn. Nytt el-opplegg og strøm måler med fjernavlesing, nytt røropplegg mm.

Bebyggelse

Ligger i område med frittliggende hytter.

Tomt

Eiet tomt: 1180 kvm.
Tomten er med trær og lyng, gruset vei opp til hytta. Selve hytta er oppført på en liten kolle og har terreng fall fra hytta på alle sider. Området har noe fjell i dagen og det er stabile grunnforhold i område.

Parkering

Biloppstillingsplasser på tomten.

Adkomst

Privat vei etter avkjøring fra Tempelseterveien kr 50 pr tur eller årskort. Noen hundre meter inn på Sleggebergveien er det egen vei opp til hytta.

Oppvarming

Strøm og vedfyring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.