Sletteløkka 23A

Sletteløkka 23A

Prisantydning 3.150.000,-
Omkostninger 89.047,-
Totalpris 3.300.047,-
P-rom 53m2
Byggeår 1960
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.063,-
 • Fellesformue
  15.077,-
 • Fellesgjeld
  61.000,-
 • Ligningsverdi
  1.009.164,-
 • Energimerke
  E – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Nyoppusset og lekker 3-roms selveier med solrik balkong, utsikt, parkering og god standard. Her kan du flytte rett inn!

Høydepunkter

Velkommen til Sletteløkka 23A! Dette er en nyoppusset (2020) selveierleilighet med solrik balkong på x kvm, parkeringsplass og arealsmart planløsning. Leiligheten er omfattende oppusset med nytt flislagt bad, nytt kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer, nytt laminatgulv, nymalte overflater og ny belysning. Her kan du flytte rett inn i en lekker leilighet hvor alt er tilrettelagt for et godt bomiljø.

Leiligheten er gjennomgående med gode lysforhold fra store vindusflater. Det er åpen stue/kjøkken-løsning med plass til spisebord og stuemøblement. Videre har leiligheten to gode soverom, som også gjør dette til et guntig utleieobjekt. Det medfølger 1 kjellerbod og 1 loftsbod.

Eiendommen har en sentral beliggenhet på Linderud med gangavstand til alt du trenger i hverdagen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og sentralt område på Linderud med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder samt et riktig tilbud av servicetilbud.

Området har kort vei til lekeplass, fotballbane, lysløype, skiløype og treningssenter m.m. Det er badeplass på Årvoll, alpinbakke i Grefsenkleiva, svømmehall på Nordtvet, idrettsplasser på Linderud samt kort avstand til populært tur- og skiterreng i Lillomarka/Nordmarka med idylliske badevann på sommerstid. Eiendommen har også nærhet til Bjerkedalen Park med fine promenader, paviljong, sandstrand og dam. Parken er pent beplantet med trær, busker og stauder samt Hovinbekken med fossefall som er en av parkens hovedattraksjoner.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Coop Mega og Joker. Linderud senter har et variert utvalg med bl.a. postkontor, apotek, vinmonopol, mote, interiør, blomster, frisør og flere serveringssteder.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.