Smestadtunet - 8

Smestadtunet - 8

Nøkkelinfo

 • Pris
  8.250.000,-
 • Totalpris
  8.327.877,-
 • Fellesutgifter
  2.020,-
 • Bruksareal
  202m2
 • Primærrom
  167m2
 • Soverom
  5
 • Boligtype
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon
Solgt

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Lene Markegård

Kort om eiendommen

Smestadtunet

Adresse

Smestadtunet - 8
2008 Fjerdingby

Matrikkel

Gnr. 96 bnr. 373 i Rælingen kommune

Beliggenhet, adkomst

Går det an å få i både pose og sekk? Ja, hvis du flytter inn i Smestadtunet på Rælingen. Her ligger de trivelige familieboligene på rekke og rad med opp til fem soverom, uteplasser ut mot det grønne og Østmarka utenfor døra. Her er det fritt frem for morgenstemning med bare tær på solvarme tregulv, lange middager i lyse, trivelige rom - og kort vei til byliv og kafeer.

Boligene på Smestadtunet ligger på en tomt som delvis består av naturarealer med synlige knauser. Rett utenfor boligene er det gressplen. Husene blir malt i nyanser av grå antikk, tjærebrun og naturlig eldet som glir perfekt. inn i de grønne omgivelsene. Boligene er som skapt for småbarnsfamilier:
moderne innredet med god kvalitet i alle materialer.

Rælingen har en sentral og attraktiv beliggenhet på Nedre Romerike. Nærheten til Lillestrøm, Oslo og Gardermoen gjør at du har frihet til å jobbe og pendle, selv om du bor i idylliske omgivelser tett på naturen. Her er full barnehagedekning og gode skoler fra første klasse til videregående. Smestad skole ligger få hundremeter fra boligene, samt de to trivelige barnehagene på området. Rælingen er en kommune som investerer i de som bor her, fra noe av det bedre tekniske utstyret på skolene til tilrettelagt omsorg for de eldre.

Om sommeren sykler dere med nistekurven til badeplasser ved Nitelva eller innsjøen Øyeren. Om vinteren er skiløypene lange og mange, og dere kan suse nedover alpinbakken. Marikollen ungdomsskole har gressbane og alle fasiliteter, samt et innbydende familiebad.

Drømmer du om en stilren bolig med litt mer armslag enn det du får i en byleilighet? Har du lyst på et liv der turutstyret ofte blir brukt og det er kort vei til alle aktiviteter? Velkommen til trygge omgivelser på Smestadtunet, der naboen sannsynligvis er akkurat som deg.

Standard

Boligen leveres nøkkelferdig slik at du og din familie kan flytte rett inn og begynne å bo fra første dag.

TOWNHOUSE PÅ 202 KVM LEVERES MED:
• Hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett
• Kjøkken med hvitevarer inkludert
• Vaskerom og 3 lekre flislagte bad
• 5 soverom
• Romslig flislagt gang med skyvedørsgarderobe
• Gode oppbevaringsmuligheter med innvendig og bod- og sportsbodløsning
• Stor og solrik takterrasse på 44 kvm

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.