Snølia 5 (193)

Snølia 5 (193)

Prisantydning 4.990.000,-
Omkostninger 136.292,-
Totalpris 5.126.292,-
P-rom 52m2
Byggeår 2021
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Kort om eiendommen

Ny (2021), lekker og smakfull 3-roms toppleilighet med 20 kvm vestv. terrasse. Garasjeplass. Heis. Felles takterrasse.

Høydepunkter

Velkommen til Snølia 5 - leilighet 193.

Dette er en vestvendt og arealeffektiv 3-roms toppleilighet (8. etg) med god planløsning. Leiligheten inneholder entré, bad, 2 soverom samt åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til privat, vestvendt takterrasse på 20 kvm. Leiligheten har ikke vært bebodd tidligere, så her tar man over en helt ny leilighet.

Snølia ligger akkurat der landskapet begynner å skrå opp mot åssiden og blir liggende i et bratt terreng. Det gjør at byggets form og funksjon er skreddersydd til tomtens karakteristikker.

- Moderne standard
- 5 års oppfølgning fra utbygger
- Ingen oppussingsbehov
- Integrerte hvitevarer
- Solrik felles takterrasse
- Fyring/varmtvann inkludert.
- Felles sykkel-/ smørerom
- Nærhet til off. transport

Beliggenhet

Lørenskog stasjonsby - en moderne landsby mellom Lillestrøm og Oslo.

Snølia ligger akkurat der landskapet begynner å skrå opp mot åssiden og blir liggende i et bratt terreng. Det gjør at byggets form og funksjon er skreddersydd til tomtens karakteristikker.

I 2020 åpnet SNØ- verdens råeste helårsarena for snøopplevelser på Lørenskog. Med en størrelse på 40 000 kvadratmeter skapes det en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski.

SNØ har både langrennsløype og alpinbakke, som gjør det mulig å stå på ski året rundt. SNØ favner bredt, og skal dekke behovene til både barn, mosjonister, bredde- og toppidrettsutøvere. Her kan du ta med barna på en hyggelig dag i bakken, eller dra innom etter jobb for en treningsøkt i langrennsløypene. I Spiseri SNØ kan du ta en velfortjent matpause før du setter utfor bakken igjen. Her kan du blant annet velge mellom italiensk pizza, sushi eller ferske bakevarer.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Snølia 5 (193)? Klikk her