Sørnesset Fjellgård

Sørnesset Fjellgård

Prisantydning 4.750.000,-
Omkostninger 116.372,-
Totalpris 4.866.372,-
P-rom 466m2
Byggeår 1870
Boligtype Fritidseiendom
Eierform Selveier
Solgt

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Erlend Sørlie

Kort om eiendommen

RONDANE/SOLLIA - Sørnesset Fjellgård 750 moh.- 312 mål tomt - 22 sengeplasser - Strandlinje til Atnsjøen - Ingen boplikt - Et sted med mye historikk!

Beliggenhet

Eiendommen ligger på begge sider av Fv 27 (Som er eneste veistrekning i Hedemark fylke med status Nasjonal turistveg). Vegvesenet har en strategi for å bevare, utvikle og benytte den verdifulle Rondaneutsikten til alles beste. Hyttene ligger vest for Fv 27 og ned mot Atnsjøen, med egen strandlinje. Øst for Fv 27 er det stort sett skog på tomten. Fra denne eiendommen har man indrefileten av Rondaneutsikten, med tanke på Atnsjøen og flere av 2000 moh - toppene i fullt panorama.

Her bor du med turterreng rett utenfor døra, så her er det bare å knyte på seg skoene på trappa og starte opp dagens trim. Dette er et område som passer godt både til rolige spaserturer, samt treningsturer i frisk natur. Du kan også ta sekken på ryggen og
gå på T-merket sti til Breisjøseter turisthytte, nyte en deilig lunsj og gå tilbake igjen. Fra Breisjøseter arrangeres også "Unike matopplevelser" der du kan nyte opptil 16 retters middag. Eller du kan gå på T-sti til Bjønnhollia turisthytte. Derfra er det stier innover Rondane, og flere toppturer over 2000 m er tilgjengelig.

Litt sør for eiendommen (5 min) ligger også Atnsjø kafe som byr på hjemmelaget mat i koselige omgivelser. Joker Atnabru er nærbutikken med stort utvalg. Atnbru vannbruksmuseum er også et besøk verdt. Museet var tidligere et gammelt sagbruk med fløtningsanlegg og kraftverk, som nå i tillegg rommer utstillinger og konserter. På nabogården Nord-Nesset finner man sjokolademakeriet "Sjokoladelåven".

Området er et velkjent eldorado for jakt- og fiskeentusiaster med sine mange fiskevann, sjøer og naturskjønne områder for villrein, elg og småviltjakt. Atnsjøen er kjent for både sommer- og isfiske. På vinterstid er det flere områder med oppkjørte skiløyper som strekker seg innover vidder og fjell. Dette er definitivt en eiendom for hele familien med mange muligheter for aktiviteter.

Megler

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.