Sørkedalsveien 9 E

Sørkedalsveien 9 E

Prisantydning 6.950.000,-
Omkostninger 5.132,-
Totalpris 7.435.132,-
P-rom 70m2
Byggeår 2008
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jan Fredrik Bonde

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.783,-
 • Fellesformue
  22.631,-
 • Fellesgjeld
  480.000,-
 • Ligningsverdi
  1.605.344,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

MAJORSTUEN - toppleilighet i 11. etg. med balkong og privat takterrasse på ca. 45 kvm. Utsikt og sol! Stor garasjeplass i kjeller. Heis. VIKTIG!! VED INTERESSE FOR DENNE LAST NED SALGSOPPGAVEN FOR BUDVARSEL!!

Høydepunkter

- Toppleilighet i 11. etg.
- Vid og flott utsikt
- Balkong på ca. 9,5 kvm.
- Privat takterrasse på ca. 45 kvm.
- Sen kveldssol
- Stor garasjeplass i kjeller, 3 meter bred.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet sentralt på Majorstuen med alt av servicetilbud som forretninger, kaféer, restauranter og offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Colosseum senter med blant annet Meny, vinmonopolet og flere servicetilbud rett over gaten. Kort vei til Bogstadveien med forretninger, kaféer, restauranter, treningssentre og andre servicefunksjoner. Kort vei til t-bane, trikk og buss med forbindelse til hele Oslo og til marka. Frognerparken, Frognerbadet og Frogner Stadion ligger i umiddelbar nærhet med sine fantastiske tur og rekreasjonsmuligheter.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 4 783 pr Mnd
Eiendomsskatt utgjør kr 1.284,- for 2018.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur og egne fordelsavtaler etc.

FOR Å SIKRE DEG INFORMASJON OM BUD PÅ DENNE LEILIGHETEN, MÅ DU LASTE NED SALGSOPPGAVEN FRA FINN OG MERK AV AT DU ØNSKER BUDVARSEL PÅ SMS! DETTE SELV OM DU REGISTRERTE DEG UNDER VISNINGEN! VI HAR STOR PÅGANG OG VIL SIKRE OSS AT ALLE FÅR INFORMASJON.

Innhold

11. etg: primærrom utgjør 70 kvm som omfattes av entré, bad, stue/kjøkken og 2 soverom.

Standard

Moderne boligblokk over 11 etasjer pluss 2 plan under baken og takterrasse, oppført 2008. Eiendommen er en del av et større borettslag og fremstår som godt vedlikeholdt.

Megler

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har mer enn 30 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 4000 omsetninger og har i løpet av de 15 siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer