Sponhoggbakken 7

Sponhoggbakken 7

Prisantydning 9.500.000,-
Omkostninger 341.222,-
Totalpris 9.841.222,-
P-rom 162m2
Byggeår 1921
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  1055m2
 • Bruksareal
  246m2
 • Bruttoareal
  274m2
 • Ligningsverdi
  1.116.297,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

LILLEAKER - Eiendom med behov for full rehabilitering / utvikling. Eiet tomt på 1054 kvm.

Beliggenhet

Enebolig beliggende på Lilleaker, i etablert boligstrøk med villaer og annen småhusbebyggelse. Adkomst fra Sponhoggbakken. Attraktiv og usjenert beliggenhet med trafikk kun til eiendommene. Dagligvareforretning i nærmiljøet. Kort kjøreavstand til CC vest med forretninger og servicefunksjoner. Få minutters gangavstand til holdeplasser for buss, trikk og T- bane. Barnehager, og skoler for alle trinn i nærområdet. Parkeringsmuligheter på egen gårdsplass.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter utgjør for 2017 ifølge Oslo kommune kr 12.363,- pr. år.
Eiendomsskatt er ikke opplyst for 2017, det må dog forventes at man vil bli utlignet eiendomsskatt som eier av eiendommen.
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Enebolig innredet med 4 enheter fra byggeår ut fra originale tegninger, vedlagt salgsoppgave. Boligen går over 2 plan, samt kjeller og lagringsloft. Totalt areal utgjør 162 m² primærrom og 246 m² bruttoareal.

1. etasje:
Primærrom utgjør 81 m² som omfattes av trapperom, gang/dusjrom, kjøkken 1, stue/soverom, kjøkken 2, dusjrom, stue, 2 wc, soverom.
Sekundærrom utgjør 8 m² som omfattes av to boder med utvendig adkomst.

2. etasje:
Primærrom utgjør 81 m² som omfattes av trapperom, kjøkken, stue, gang, bad/wc, 3 soverom.

Kjeller:
Sekundærrom utgjør 74 m² som omfattes av trappegang, gang, vaskerom og boder.

Loft:
Lagringsloft med trappeadkomst er ikke måleverdig p.g.a.

Meglere

Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer
Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer