Sponhoggbakken 7

Sponhoggbakken 7

Prisantydning 9.500.000,-
Omkostninger 341.222,-
Totalpris 9.841.222,-
P-rom 162m2
Byggeår 1921
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  1055m2
 • Bruksareal
  246m2
 • Bruttoareal
  274m2
 • Ligningsverdi
  1.116.297,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

LILLEAKER - Eiendom med behov for full rehabilitering / utvikling. Eiet tomt på 1054 kvm.

Beliggenhet

Enebolig beliggende på Lilleaker, i etablert boligstrøk med villaer og annen småhusbebyggelse. Adkomst fra Sponhoggbakken. Attraktiv og usjenert beliggenhet med trafikk kun til eiendommene. Dagligvareforretning i nærmiljøet. Kort kjøreavstand til CC vest med forretninger og servicefunksjoner. Få minutters gangavstand til holdeplasser for buss, trikk og T- bane. Barnehager, og skoler for alle trinn i nærområdet. Parkeringsmuligheter på egen gårdsplass.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter utgjør for 2017 ifølge Oslo kommune kr 12.363,- pr. år.
Eiendomsskatt er ikke opplyst for 2017, det må dog forventes at man vil bli utlignet eiendomsskatt som eier av eiendommen.
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Enebolig innredet med 4 enheter fra byggeår ut fra originale tegninger, vedlagt salgsoppgave. Boligen går over 2 plan, samt kjeller og lagringsloft. Totalt areal utgjør 162 m² primærrom og 246 m² bruttoareal.

1. etasje:
Primærrom utgjør 81 m² som omfattes av trapperom, gang/dusjrom, kjøkken 1, stue/soverom, kjøkken 2, dusjrom, stue, 2 wc, soverom.
Sekundærrom utgjør 8 m² som omfattes av to boder med utvendig adkomst.

2. etasje:
Primærrom utgjør 81 m² som omfattes av trapperom, kjøkken, stue, gang, bad/wc, 3 soverom.

Kjeller:
Sekundærrom utgjør 74 m² som omfattes av trappegang, gang, vaskerom og boder.

Loft:
Lagringsloft med trappeadkomst er ikke måleverdig p.g.a.

Megler

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.