St. Edmunds vei 39 E

St. Edmunds vei 39 E

Prisantydning 6.350.000,-
Omkostninger 177.292,-
Totalpris 6.570.480,-
P-rom 108m2
Byggeår 1976
Soverom 4
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.663,-
 • Fellesformue
  62.378,-
 • Fellesgjeld
  43.188,-
 • Ligningsverdi
  1.691.517,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

SKØYEN/ABBEDIENGEN - Lys og innholdsrik 5-roms endeleilighet over 2 plan. Rolig boligområde - Solrik balkong - Peis - 4 soverom - Garasje

Høydepunkter

- Glimrende beliggenhet på Skøyen/Abbediengen i stille blindvei.
- Sentralt med kort vei til trikk (Hoff) og tog/flytog ved Skøyen stasjon.
- Solrik balkong mot syd/vest med lite innsyn og hyggelig utsyn over store felles grøntarealer.
- Garantert leie av garasjeplass for kun kr. 623,- pr. mnd., samt mulighet for leie av flere plasser.
- Dokka barnehage i umiddelbar nærhet (25 meter).
- Endeleilighet med lys fra 3 sider.
- Nyere kjøkken fra 2014.
- 4 soverom.
- 2 baderom.
- Peis.

Beliggenhet

Sentral, stille og meget attraktiv beliggenhet i blindvei på Skøyen mellom Abbediengen og Hoff. Gården er beliggende i grønne omgivelser, med lite innsyn, og omkranset av etablert bebyggelse.

Kort vei til offentlig kommunikasjon med blant annet trikk fra Hoff stasjon, tog/flytog ved Skøyen stasjon, forretninger, post, apotek, legesentre, treningssenter og andre servicetilbud på Hoff/Skøyen. Fra leiligheten har du de viktigste servicefunksjoner i nærheten. Urbant hvis man ønsker seg byliv, men samtidig med en nærhet til Oslofjorden og andre rekreasjonsområder som gjør at denne beliggenheten oppleves som spesielt attraktiv. På Skøyen ligger også Oslos nye, populære handlegate; Karenslyst Allé med eksklusive shoppingtilbud samt flere kaféer.

Mer om eiendommen

Umiddelbar nærhet til Dokka barnehage (25 meter). Flotte turmuligheter til blant annet Frognerparken, Den Engelske Park og på Bygdøy.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader utgjør kr. 3 663,- pr. mnd.
Eiendomsskatt for 2018 utgjør kr. 2 438,-.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Lys og innholdsrik 5-roms endeleilighet over 2 plan. Boligen er på 108 m² (P-rom) som omfattes av:

3.etasje: Entré med garderobe, 2 gode soverom og flislagt baderom.

Stue med peis, store vindusflater og adkomst til balkong
Solrik balkong på 8 m²

2.etasje: Stor og lys hjørnestue med peis og utgang til solrik balkong på ca. 8 kvm. Deretter kjøkken med nyere innredning (2014), oppgradert hovedsoverom med garderobe (2014), hovedbad med badekar og barnerom/kontor.

Det medfølger i tillegg kjellerbod på ca. 7 m². Felles vaskerom med industrivaskemaskiner og hobbyrom i kjeller.

Standard

Leiligheten er lys, meget praktisk og holder en normalt god standard. Spesielt vil vi trekke frem antall soverom og fordeling av rom mellom planene. Denne løsningen egner seg spesielt godt for familier, og gir en "husfølelse" som leiligheter over ett plan ikke kan tilby.

Stuen har peis og vinduer på flere sider, noe som gir godt med lys og god romfølelse. Hyggelig utsyn og samtidig usjenert med lite innsyn.

God plass til sittegruppe og spiseplass. Fra stuen er det adkomst til solrik balkong på ca. 8 m², utstyrt med ny elektrisk markise.

Nyere kjøkken fra 2014 med flere soner og benkeplate i sten. Takhøye skap gir godt med skap- og oppbevaringsplass. Utstyrt med hvitevarer som komfyr, induksjon platetopp, oppvaskmaskin. Avsatt plass til kjøl/frys. I tillegg til kjøkkenfornying i 2014 ble også alle vannrør til kjøkken og baderom i 2. etasje byttet.

Badene er fra byggeår, men oppgradert med nye himlinger og innredning i det senere. Innfelte downlights i LED. Begge badene er flislagt, og har varmekabler i gulv. Hovedbad (2.etasje) inneholder: badekar/dusj, servant med underskap, WC og opplegg for vaskesøyle. Bad i 3.etasje inneholder dusjnisje, WC og servant med underskap.

Innvendig gulv består av parkett, samt fliser på baderom. Resterende overflater av malte flater og glasfiberstrie.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til takst og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Tradisjonell boliggård fra 1976 oppført på grunnmur av betong.

Barnerom/kontor
Stue, mot spiseplass

Bærende konstruksjoner i betong, teglstens fasader og bindingsverk kledd med panel. Betong i etasjeskiller. Flat takkonstruksjon, trolig tekket med papp. Balkong mot syd/vest på ca. 8 m². Fasade pusset opp i 2011/2012.

Se utferdiget tilstandsrapport for ytterligere teknisk beskrivelse.

Bebyggelse

Området fremstår etablert, enhetlig utbygget, og med harmoni mellom boliger, grøntområder, barnehage og næring.

Tomt

Eiet tomt: 8750 kvm.
Sameiet disponerer store felles grøntarealer med boltreplass for liten og stor. Lekeplassen på utsiden av leiligheten har blant annet huskestativ og sandkasse. Tomten består ellers av asfalterte gangveier pyntet opp med diverse trær og prydbusker.

Nyere kjøkken fra 2014
Nyere kjøkken fra 2014

Parkering

Garasjeplass leies i felles lukket garasjeanlegg for kr. 623,- pr mnd. (betales kvartalsvis). Sameiet eier garasjeanlegget og får således leieinntektene fra dette. Det garanteres hver seksjon én garasjeplass og det er mulighet for leie av flere plasser avhengig av kapasitet (dagens eier leier 2 plasser).

For øvrig har sameiet eksklusive parkeringsplasser i gaten på forsiden av blokken, hvor hver seksjon får 4 parkeringsbevis. Plass for sykler i lukket sykkelbod og mc/moped i garasje.

Det pågår arbeider med rehabilitering av garasjen og det nærmer seg ferdigstillelse. Arbeidene er finansiert gjennom kontantinnskudd og er betalt for gjeldende seksjon.

Adkomst

Fra Hoffsveien på Skøyen ta inn Harbitzalléen og følg denne til du krysser trikkeskinnene. Ta så umiddelbart til høyre ned St. Edmunds vei. Eiendommen ligger da på venstre side.

Oppvarming

Peis i stue. For øvrig elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler.

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet Abbediengen. Sameiet består av 73 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Hovedsoverom med garderobe
Flislagt baderom med badekar
Trappegang bak kjøkken til øvre plan

Felles vaskeri og hobbyrom i gården som disponeres av seksjonseierne. For ytterlige informasjon om bruk av disse, se sameiets husordensregler.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to seksjoner i et og samme boligsameie jfr. lov om eierseksjoner §22.

Skoler

Eiendommen sokner til Smestad barneskole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel.

Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 500,- og 8 250,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Flislagt dusjbad (øvre plan)
Entré (øvre plan)

Andel fellesgjeld

Kr. 43 188,- pr. 31.12.2017.

Sameiet har et lån i Danske Bank. Lånet ble innvilget september 2011. Lånet er et serielån som nedbetales med månedlige avdrag over 10 år. Saldo på lånet var 31.12.2016 kr. 1 744 000,-

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht. kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet. Dog skal styret skriftlig orienteres.

Meglere

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer
Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer