St. Olavs gate 8 A

St. Olavs gate 8 A

Prisantydning 2.490.000,-
Omkostninger 4.932,-
Totalpris 3.356.610,-
P-rom 41m2
Byggeår 1893
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Erik Hofland

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  6.322,-
 • Fellesformue
  10.622,-
 • Fellesgjeld
  861.678,-
 • Ligningsverdi
  840.261,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

ST. HANSHAUGEN/MEYERLØKKA - Lys 2-roms med god takhøyde og sentral beliggenhet. Varmtvann inkludert. Ingen dok.avgift. IN-ordning

Høydepunkter

- God takhøyde (3,3 meter i stue), og store vindusflater.
- Boliggården ble renovert i 2006.
- IN-ordning for valgfri nedbetaling av fellesgjeld.
- Varmtvann inkludert i felleskostnader.
- Rolig gate som er enveiskjørt.
- Lave omkostninger og ingen dokumentavgift.
- Ingen forkjøpsrett.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet på Meyerløkka ved St.Olavsplass, rett ved Pilestredet Park. Her har man kort vei til sentrum og Nationaltheatret, samt Karl Johan. Det er flere hyggelige kaféer og restauranter i nærområdet. For øvrig er det flotte grøntområder som St. Hanshaugen i nærområdet.

Fra leiligheten er det kort vei til videregående skole, høyskoler, butikker og kaféer, samt dagligvarehandel slik som Kiwi, Rema og Coop svært lett tilgjengelig, kun en kort spasertur fra leiligheten. Meget god offentlig kommunikasjon, med kort vei til trikk og buss. Ellers er det gangavstand til St. Hanshaugen, Bislett, Ullevål og Majorstuen/Bogstadveien.

Faste løpende kostnader

Ved innfrielse/nedbetaling av fellesgjeld, blir månedlige felleskostnader kr 1933,-

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Lys og hyggelig leilighet med god takhøyde (3,3 m i stuen). Den gode takhøyden i kombinasjon med store vindusflater, skaper en luftig og romslig atmosfære. Leiligheten er på 41 kvm, og inneholder følgende:

Megler

Portrettbilde av Erik Hofland

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Erik på e-post
eh@sem-johnsen.no

Kontakt Erik på telefon
47 40 05 30

Erik Hofland er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og vært i bransjen siden 2009. Gjennom sin karriere har han bistått i over 400 boligsalg av både brukt- og nybolig. En klar salgsfilosofi, ærlig og trygghet er hans kjernekvaliteter. Han blir beskrevet som en engasjert eiendomsmegler, samt hardtarbeidende og gir kundene sine en tett oppfølging. Lokalkjent på Fornebu/Snarøya. Erik har styreverv i Oslo Akershus eiendomsforening (OAEF).

Les mer