STASJONSVEIEN 9 H

STASJONSVEIEN 9 H

Prisantydning 12.950.000,-
Omkostninger 321.942,-
Totalpris 13.305.425,-
P-rom 274m2
Byggeår 1997
Soverom 4
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  2666m2
 • Bruksareal
  284m2
 • Bruttoareal
  322m2
 • Ligningsverdi
  3.375.709,-
 • Energimerke
  E – oransje

Kort om eiendommen

Romslig 'townhouse'/enderekkehus med 56 kvm takterrasse. Rolig og barnevennlig. 2 garasjeplasser med direkte adkomst.

Beliggenhet

Flott enderekkehus beliggende tilbaketrukket fra Stasjonsveien i et meget attraktivt, veletablert og barnevennlig villastrøk på Slemdal. Nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon (buss og T-bane) gangavstand til Slemdal stasjon, samt få minutters gange til bussholdeplass i Stasjonsveien. Det bygges ny barneskole (Slemdal skole) som får ca. 5 minutters gange fra boligen. Kort vei til handlesenter på Slemdal, samt til søndagsåpen nærbutikk og bensinstasjon. Flotte tur og rekreasjonsmuligheter i nærområdet, blant annet Holmendammen, Gressbanen med skøytebane om vinteren og fotballbane om sommeren. Turstier direkte til Nordmarka. Holmenkollen Tennisklubb og idrettsklubber med en av Oslos beste aktivitetstilbud etter skoletid.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: Inkl. i felleskostnader.
Felleskostnader: kr 4 814,- per md.
Eiendomsskatt: kr 18 606,- per år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Svært romslig og innholdsrikt enderekkehus over 3 plan, samt kjeller. Totalt bruksareal utgjør 284 m², hvorav primærrom (P-rom) utgjør 274 m² og sekundærrom (S-rom) utgjør 10 m². I tillegg har man medfølgende bod med adkomst fra garasjeanlegget på 3-4 m², samt to medfølgende garasjeplasser med direkte adkomst via privat sluse til boligen.

Kjeller:
Primærrom utgjør 60 m² som omfattes av trappegang, vaskerom, innredet rom med hybelkjøkken og bad/wc. Sekundærrom utgjør 8 m² som omfattes av gang/brannsluse, hvor også deler av innredet areal er betegnet som S-rom for å opprettholde forskriftskrav til bodareal.

Meglere

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer