Steinspranget 20

Steinspranget 20

Prisantydning 3.700.000,-
Omkostninger 11.688,-
Totalpris 3.805.880,-
P-rom 64m2
Byggeår 1955
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Kristian Ask

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.149,-
 • Fellesformue
  15.750,-
 • Fellesgjeld
  94.192,-
 • Ligningsverdi
  988.983,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

LAMBERTSETER - Gjennomgående 3- roms toppleilighet med solrik, vestvendt balkong på 7 m² - Pusset opp i 2016 - Entrè med walk-in garderobe - Stue med spisestue - God planløsning - Peis

Høydepunkter

- Gjennomgående 3- roms toppleilighet
- Solrik vestvendt balkong på ca. 7 m²
- Parkeringsplass (venteliste)
- Gulvflater, veggflater, innerdører og peisovn pusset opp i 2016
- Innfelt LED belysning i kassehimling i stue
- Bad pusset opp i 2008 i regi av borettslaget
- Kjøkkeninnredning fra 2012
- Entrè med innvendig bod
- To soverom med god plass til garderobe
- Stor stue med spisestue og god plass til innredning
- Tilgang til fellesvaskeri
- 2 kjellerboder og 1 loftbod
- Sikringsskap med automatsikringer
- Varmtvann inkludert i felleskostnadene

Borettslagets hjemmeside: www.steinspranget.no

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt til i populært boligområde på Lambertseter med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode rekreasjonsområder. Det er lysløype og turveien i gangavstand fra leiligheten, i tillegg kan man teste akeferdighetene i Griser`n på vinterstid som står på topp ti listen av akebakker i Oslo. Kort vei til Lambertseter idrettspark med fotballbaner, friidrettsanlegg og lekeplass. I området finnes også skøytebane, svømmehall, ridesenter, tennisanlegg, treningssenter og skiløyper. Gangavstand til aktivitetsparken Tufteparken Lambertseter, denne ble åpnet i 2016. Kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs bunnefjorden, Nordstrand Bad og Sydstranda på Ulvøya. Store friområder på Ekeberg/Brannfjell og Østmarka med flotte turmuligheter sommer og vinterstid.

Offentlig kommunikasjon med buss og t- bane med nærmeste holdeplass i Glimmerveien som ligger ca. 300 meter fra boligen og ca. 500 meter til Bergkrystallen t-banestasjon. Med bil fra Lambertseter tar det ca. 10 minutter til Oslo S og Aker Brygge.

Meglere

Portrettbilde av Henning Huse

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Henning på e-post
huse@sem-johnsen.no

Kontakt Henning på telefon
45 51 97 50

Henning er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i juni 2015, og startet sin karrière som backoffice gjennom studietiden hos Krogsveen på Tjuvholmen. Deretter ble han eiendomsmegler og partner hos Nordvik & Partners på Frogner. Gjennom sin karrière har han bistått i over 500 boligsalg, hvorav hovedandelen er bruktboliger i selskapets primærområder samt prosjekterte boliger under oppføring.

Henning har i over fem år arbeidet med egen portefølje og som co-megler for en av selskapets mest omsettende meglere i høyprissegmentet, Jan Fredrik Bonde. Sammen utgjør de et team med bred erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon.

Henning er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika. Han blir beskrevet som en lojal, tillitvekkende og tilgjengelig eiendomsmegler.

Les mer