STENSGATA 32 A

STENSGATA 32 A

Prisantydning 8.500.000,-
Omkostninger 227.312,-
Totalpris 8.727.312,-
P-rom 139m2
Byggeår 1904
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Erik Hofland

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    4.778,-
  • Ligningsverdi
    2.269.270,-
  • Energimerke
    G – oransje

Kort om eiendommen

OPPUSSINGSOBJEKT i klassisk leilighet med rosetter og stukkatur. 2 innganger. 2 utganger til hage. Sentralt.

Høydepunkter

- Oppussingsobjekt.
- To innganger (leie ut den ene delen).
- To utganger til terrasse og hage.
- Høy 1. etasje uten innsyn fra gateplan.
- Stukkatur og rosetter.
- Takhøyde fra 2,5 til 3,2 meter.
- 2 ildsteder.
- 4 kjellerboder, 2 loftsboder og bod i baktrapp. Det er opplegg for vaskemaskin i trappebod.

Beliggenhet

Leiligheten har en svært attraktiv beliggenhet i populære Stensgata, på hjørnet mot Brageveien. Stensgata er en rolig parallellgate til Thereses gate, godt skjermet fra bylivets travelhet, men samtidig som man har alle fasiliteter i umiddelbar nærhet. Eiendommen ligger i et veletablert og meget attraktivt boligområde med murgårder i kvartalsbebyggelse. Adamstuen/Bislett ligger i bydel St. Hanshaugen, tilhører indre by i Oslo, og har nærhet til populære handlegater, kafeer, shoppingsentre, uteliv, utdanningstilbud, samt god offentlig kommunikasjon.

Fra boligen er det umiddelbar nærhet til flotte Stensparken og St. Hanshaugen park med grøntområder, turstier og lekeplasser. I tillegg er det gangavstand til Frognerparken med populære Frognerbadet, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter sommer og vinter. Det ligger flere treningssentere i nærområde, i tillegg til Bislett stadion og Bislett Bad & Trening. Bislett stadion har fotballbane, stort utendørs friidrettsanlegg og innendørs løpebane.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop, Kiwi, Joker og Bunnpris. Boligen har umiddelbar nærhet til en rekke kaffebarer og spisesteder, samt gangavstand til noen av hovedstadens mest attraktive handlegater og shoppingsentre. På drøye kvarteret når du blant annet Bogstadveien, Hegdehaugsveien, Majorstuen og Ullevål.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og trikk, hvorav nærmeste holdeplass er Stensgata (trikk 17 og 18) og ligger få meter unna boligen.

Megler

Portrettbilde av Erik Hofland

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Erik på e-post
eh@sem-johnsen.no

Kontakt Erik på telefon
47 40 05 30

Erik Hofland er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og vært i bransjen siden 2009. Gjennom sin karriere har han bistått i over 400 boligsalg av både brukt- og nybolig. En klar salgsfilosofi, ærlig og trygghet er hans kjernekvaliteter. Han blir beskrevet som en engasjert eiendomsmegler, samt hardtarbeidende og gir kundene sine en tett oppfølging. Lokalkjent på Fornebu/Snarøya. Erik har styreverv i Oslo Akershus eiendomsforening (OAEF).

Les mer