Storengveien 21 B

Storengveien 21 B

Prisantydning 10.000.000,-
Omkostninger 265.122,-
Totalpris 10.265.122,-
P-rom 173m2
Byggeår 1971
Soverom 4
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Anne Hellebostad Causevic

Partner / Jurist / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Anne Hellebostad Causevic

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  684m2
 • Bruksareal
  184m2
 • Bruttoareal
  205m2
 • Ligningsverdi
  2.181.332,-
 • Energimerke
  E – gul

Kort om eiendommen

Innholdsrik, hyggelig, oppgradert enebolig innerst i stikkvei. Solrik hage og kort vei til Jar barneskole. Garasje.

Høydepunkter

Velkommen til en svært hyggelig, innholdsrik og oppgradert bolig i et attraktivt villaområde nær Jar barneskole.

Boligen er over 2 plan med flere stuer, nyere bad/vaskerom (2011/16) og kjøkken (2014), 3-4 soverom (ett soverom må omsøkes), trimrom, bod og lagringsloft.
Kjelleren har også inngang fra hagen. Garasje.

Solrik tomt med asfaltert gårdsplass, stenlagt inngang til boligen, gjerde, hekker, to terrasser (på henholdsvis 20 kvm og 16 kvm) og hyggelig beplantning.
Her er plass til kos og lek.

Få minutters gange til Jar barneskole, flere barnehager, nærbutikk, offentlig kommunikasjon, flotte turområder langs Lysakerelven, ishall, tennisbaner mm.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i et veletablert og attraktivt villaområde på Jar. Boligen ligger i enden av blindvei/stikkvei og med kort gangavstand til Jar barneskole.

Solrik, inngjerdet hage og med kort vei både til offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager, forretninger og flotte rekreasjonsområder. Det bor flere barnefamilier i området og det er et meget godt naboskap.

Skoler/barnehager:
Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til Jar barneskole, som eiendommen sogner til, samt i gangavstand til Ringstabekk ungdomsskole. Flere Videregående skoler i nærheten, den nærmeste er Stabekk Videregående skole på Lysaker. På Bekkestua finner vi både Nadderud Vgs., Oslo International School, NTG og NTG´s ungdomsskole. Steinerskolen ligger i Hosleveien, kun 7-8 minutter med bil.

Det er flere gode barnehager i umiddelbar nærhet, den nærmeste ligger vis-a-vis barneskolen. Gå inn på www.baerum.kommune.no så finner du oversikt over barnehagene.

Servicetilbud/forretninger:
Ved Jar barneskole er det en velassortert matvarebutikk (det er den nærmeste)

Megler

Portrettbilde av Anne Hellebostad Causevic

Anne Hellebostad Causevic

Partner / Jurist / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Anne Hellebostad på e-post
ahc@sem-johnsen.no

Kontakt Anne Hellebostad på telefon
92 80 69 90

Anne Hellebostad Causevic har vært med å starte og bygge opp kontoret på Bekkestua. Hun er voksen, er sunnmøring, men har bodd i Oslo Vest og Bærum i 40 år. Anne er utdannet økonom og jurist og har jobbet med eiendomsmegling i 15-16 år. Hun har erfaring med salg både i Oslo Vest, Asker og Bærum. Lokalkunnskap er en selvfølge! Anne leverer skreddersøm; er opptatt av en godt planlagt salgsprosess, deltar selv på alle deler av prosessen, er hardtarbeidende og gir både selger og kjøper tett oppfølging.

Les mer