Suhms gate 34

Suhms gate 34

Prisantydning 4.450.000,-
Omkostninger 118.972,-
Totalpris 4.568.972,-
P-rom 52m2
Byggeår 2002
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jørgen Kjendlie

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.886,-
  • Fellesformue
    7.808,-
  • Ligningsverdi
    1.044.915,-

Kort om eiendommen

MARIENLYST PARK - Lys og luftig 2-roms selveier - Parkeingsplass medfølger - Heis - Nyere bygg fra 2004 - Svært attraktivt sameie

Høydepunkter

Sem & Johnsen v/Jørgen Kjendlie har gleden av å presentere en lys og luftig selveierleilighet, beliggende i populære Marienlyst Park. Beliggende i 3. etasje med heis adkomst. Inneholder: Entré/gang, stue m/åpen kjøkkenløsning og utgang til solrik balkong på ca. 7 kvm. Pent flislagt bad med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Soverom med garderobe. Medfølger garasjeplass i felles oppvarmet garasjeanlegg.

Velkommen til annonsert fellesvisning eller visning etter avtale med Jørgen Kjendlie per tlf. 95 18 45 04 / jk@sem-johnsen.no

Kort oppsummert:
* Populært sameie
* Bygget i 2002
* Lys og luftig 2-roms
* Solrik, sydvendt balkong
* Heis
* Garasjeplass medfølger
* Akonto fyring og varmtvann
* Kort vei til offentlig kommunikasjon
* Barnevennlig og hyggelig bomiljø
* Pene fellesarealer

Beliggenhet

Ettertraktet beliggenhet på Marienlyst med nærhet til alt byen har å tilby. Fra bolig har du gangavstand til flere hyggelige spisesteder, treningssentre, Colosseum Kino samt diverse forretninger i handlegaten Bogstadveien. Offentlig kommunikasjon innen kort gange på Majorstuen, et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med T-bane stasjon samt flere buss -og trikkelinjer. Naturskjønne rekreasjonsområder Marienlystparken eller i Frognerparken en spasertur unna samt en Nordmarka en T-bane tur unna.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 2 886 pr Mnd
Eiendomsskatt utgjør kr 0 per år 2017.
I tillegg til eierskiftegebyr som betales til forretningsfører, må kjøper betale et innflytningsgebyr pålydende kr. 5.000,- til sameiet.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv.

Megler

Portrettbilde av Jørgen Kjendlie

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jørgen på e-post
jk@sem-johnsen.no

Kontakt Jørgen på telefon
95 18 45 04

Kjendlie startet sin meglerkarriere i 2006 og har sitt hovednedslagsfelt i Oslo og Bærum. Utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Konkurranseelementet, forhandling og salg var avgjørende for at han valgte yrket som megler. Etter 11 år i bransjen har Kjendlie bistått i mer enn 2000 boligsalg innen bruktbolig- og prosjektsalg.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.