Svartdalsveien 50

Svartdalsveien 50

Prisantydning 2.400.000,-
Omkostninger 12.592,-
Totalpris 3.257.592,-
P-rom 55m2
Byggeår 1947
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Finn Bragnes

Eiendomsmegler

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  5.181,-
 • Fellesformue
  30.161,-
 • Fellesgjeld
  845.000,-
 • Ligningsverdi
  945.294,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Høyenhall/Manglerud - 2-roms toppleilighet (gavl) med optimale sol og utsiktsforhold. Full oppussing.

Høydepunkter

Stor og lys 2-roms leilighet i toppetasjen. Meget attraktiv beliggenhet på Høyenhall. Leiligheten har en romslig innglasset balkong med gode solforhold og en optimal planløsning.

Kort fortalt:
- Oppussingsobjekt - her kan du skape din egen boligdrøm
- Gjennomgående og arealeffektiv planløsning
- Solrik og romslig balkong
- Godt med lagringsplass i to boder, kjeller og loft.
- Kort vei til Manglerudsenter, t-bane, buss mm.
- Nærhet til sentrum, Svartdalsparken og Østmarka
- Lave kjøpsomkostninger (Ingen dokumentavgift)

Beliggenhet

2-roms leilighet beliggende på Høyenhall i Østensjø bydel.

Boligen ligger optimalt med fritt utsyn og flott utsikt. Solrik balkong. Parkmessig (!) oppgraderte utearealer som virkelig gir bebyggelsen en vakker representativ ramme. Vannspeil, beplantninger og solrike uteplasser.

Boligen ligger i et veletablert og godt bomiljø på Høyenhall/Manglerud. Høyenhall blir sett på som et rolig og familievennlig boligområde med gode oppvekstsvilkår. En kort spasertur unna ligger flere barnehager, idrettsanlegg på Høyenhall og Manglerud, Manglerud skole, Høyenhall barne- og ungdomsskole, samt Høyenhallparken og andedammen ved Høyenhall velhus. Høyenhallparken gir mulighet for ballspill om sommeren og skøyteis om vinteren. I nærheten finnes også en akebakke og friområde med lekeplass med skøyteis om vinteren.

Østensjøvannet byr på flotte tur og rekreasjonsmuligheter med muligheter for å gå, sykle og gå på ski i Østmarka. Tursti mot Østensjøvannet og Østmarka går forbi blokkens vestside. I tillegg er det gode tur- og friluftsområder på Ekeberg og i Svartdalsskogen og en fin gåtur til Sørenga og Oslo sentrum.

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.