SVERDRUPS GATE 4 B

SVERDRUPS GATE 4 B

Prisantydning 2.600.000,-
Omkostninger 7.932,-
Totalpris 2.972.595,-
P-rom 45m2
Byggeår 1897
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Ada Kjenner

Megler

Megler: Ada Kjenner

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.300,-
 • Fellesformue
  20.686,-
 • Fellesgjeld
  364.663,-
 • Ligningsverdi
  855.944,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Klassisk, gj.gående og meget bovennlig 2-roms med gangavstand til alt! Lynet fiber, ingen forkjøpsrett og IN-ordning.

Høydepunkter

- Klassisk, gjennomgående og lys 2-roms leilighet
- Tre store, klassiske vinduer på rekke
- Delvis åpent kjøkken med fin plass til langbord mellom stue og kjøkken
- Romslig soverom vendt mot bakgården
- Bovennlig planløsning
- Bad fra 2012
- Lynet fiber
- Opparbeidet og hyggelig bakgård
- Klassisk fasade som ble rehabilitert i 2013
- Ikke forkjøpsrett
- IN-ordning
- Beboerparkering

Beliggenhet

Leiligheten har en meget sentral, urban og attraktiv beliggenhet i Sverdrups gate på Grünerløkka med kort vei til sentrum, Tøyen, Grønland, Bjørvika m.m. Dette er et trivelig og populært boligområde i selve hjertet av Oslo og med alle nødvendigheter rett utenfor døren.

Utenfor døren finner du et urbant byliv, spennende butikker, mange hyggelige spisesteder og flotte parker. Like i nærheten finner vi attraktive spise- og utesteder som Tapas-restauranten Delicatessen, Trattoria Popolare, New Anarkali og SüdØst finner du rett borte i gaten og Maeemo med sine to stjerner i Michelinguiden finner du i Schweigaards gate. Tøyen Torg ligger også en liten spasertur unna med blant annet det nye utestedet Postkontoret og Nord&Natt - med et unikt konsept som bakeri på dagen, og drinkbar på kveldstid. Rett på andre siden av Akerselva finner man også Vulkanområdet, Oslos nye og trendy kultur- og kreative næringssenter med den populære Mathallen som selger spennende råvarer og har flere
serveringssteder. Her finner du også hoteller, treningssenter, BAR Vulkan, Døgnvill og Smelteverket (Nord-Europas lengste bar).

Det er flere park- og friområder i nærheten som Sofienbergparken, Botanisk Hage, og ikke minst Akerselva et steinkast unna. Her kan nyte late dager i parken på varme sommerdager, eller ta tur langs akerselva der du finner gang- og sykkelstier som fører helt opp til Maridalsvannet i nord.

Megler

Portrettbilde av Ada Kjenner

Ada Kjenner

Megler

Kontakt Ada på e-post
ada@sem-johnsen.no

Kontakt Ada på telefon
99 01 96 68

Ada Kjenner har lang og bred erfaring fra meglerbransjen. Hun har siden 2001 meglet alt fra 1-roms til store eneboliger, prosjekter; både nybygg og rehabiliterte, tomter og fritidseiendommer, samt eiet og driftet meglerbutikker til stor suksess og markedsledende i sine områder.

Hun har meglet i over 17 år og lever av anbefalinger fra fornøyde kunder, og det resulterer i at hun selger overalt i byen, både stort og smått. Dette mangfoldet og variasjonen gir henne en veldig tyngde, spesielt med tanke på å treffe, forstå og imøtekomme både eiendommene og menneskene. Hennes styrker ligger naturligvis i mye erfaring, men aller best det faktum at hun har det gøy på jobb og gleden av å kunne gi kundene sine over hva de forventer.

Les mer