Sydblokka B202

Sydblokka B202

Nøkkelinfo

 • Pris
  6.950.000,-
 • Totalpris
  6.983.797,-
 • Bruksareal
  67m2
 • Primærrom
  63m2
 • Tomteareal
  9163m2
 • Soverom
  2
 • Etasje
  2
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
Solgt

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Megler: Tom Z. Bliksmark

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF / Leder Nyeboliger

Megler: Christopher Lejonberg

Kort om eiendommen

SYDBLOKKA PÅ TORSHOVHØYDEN: 18 moderne 2- og 3-roms. Balkonger. Heis. Felles takterrasse på byens tak.

Høydepunkter

Høyt og fritt på Torshov, det som før var Lilleborgs hovedkontor, kommer prosjektet vi har valgt å kalle Torshovhøyden. Første salgstrinn på Torshovhøyden er Sydblokka, som består av fantastiske toppleiligheter, samt flere moderne 2- og 3-roms leiligheter tilpasset de fleste behov. Sydblokka ligger tilbaketrukket innenfor parken og Sandakerveien, og blir et moderne nybygg med teglfasade og store vindusflater.

Noen av boligenes kvaliteter:
- Balkonger og terrasser
- God takhøyde, lyse boliger
- Kvalitetskjøkken inkl. hvitevarer fra Siemens eller tilsvarende anerkjent leverandør
- Hvitpigmentert eikeparkett
- Vannbåren gulvvarme
- Heis
- Felles, ferdig møblert takterrasse med fantastisk utsikt over byen

Registrer din interesse i dag på www.torshovhøyden.no for å få tilsendt komplett prospekt, prisliste og mer informasjon.

Fast pris
Boligene selges til faste priser og etter prinsippet om "først til mølla". Selger Sandakerveien 56 AS forbeholder seg retten til, uten forutgående varsel, å endre prisene på usolgte boliger og parkeringsplasser.

Lave omkostninger
Det er ikke alle som er klar over hvor store fordeler det er å kjøpe ny bolig fremfor gammel. Når du kjøper en brukt bolig betaler du dokumentavgift til staten på 2,5 prosent av kjøpesummen. Ved å kjøpe nytt eller bolig under oppføring, beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien. Dette gir vesentlig lavere kjøpsomkostninger.

Forutsigbarhet og garanti
Ved å kjøpe nytt eller ved kjøp av bolig under oppføring, må budstadoppføringslova følges. Kjøper har med dette en lovfestet garanti på 5 år og dermed bedre rettsvern enn ved kjøp av brukt bolig.

Bedre standard og mindre vedlikehold
Ved kjøp av ny bolig får du en høyere byggeteknisk standard enn for bare noen år siden. Gjennom forskriften TEK17 bygges det med bedre isolasjon, balansert ventilasjon, vannbåren gulvvarme og høyere krav til brannsikkerhet m.m.

Ved kjøp av helt nytt trenger du ikke bruke tid på oppussing og vedlikehold på mange år. Med god planlegging av din nye bolig, får du en bolig som passer perfekt for deg! Det avholdes befaringer før overtagelse, ved overtagelse og ett år etter overtagelse. Eventuelle feil som avdekkes vil bli rettet. Dette gir også en ekstra trygghet som du ikke vil ha ved kjøp av en brukt bolig.

Å starte med blanke ark er alltid smart
Følelsen ved å flytte inn i din egen, splitter nye bolig er trolig langt mer verdt enn du tror. Ingen skavanker, hakk i parketten eller spikerhull i veggene - du og din nye bolig starter med blanke ark, sammen!

Beliggenhet

Sydblokka blir bygget lengst sydvest i det høyt beliggende og attraktive boligprosjektet Torshovhøyden. Prosjektet ligger svært sentralt i et attraktiv område på Torshov med gangavstand til de fleste fasiliteter. Her finner du svært mange hyggelige kafeér og et utallige spisesteder å velge mellom.

Torshov har det som alle ønsker seg i sitt nærmiljø, yrende liv på gateplan, men også brede lyse gater. Torshovdalen har gjennom flere generasjoner gitt folk i området pusterom fra et travelt byliv. Dalen har store bølgende åser som skapt for aking med flott utsikt over byen.Her er det mye luft mellom bygningene, og store parkarealer som Torshovparken og Torshovdalen brukes aktivt av de som bor i området. Her finner du blant annet ute-bordtennis og sandvolleyballbaner til bruk for alle. Hele området ble planlagt og tegnet på 1920-tallet, og fokus var trivsel for beboerne. I tillegg til at hovedgaten har et yrende og spennende utvalg av tilbud, fungerer den også som transportåre ned til sentrum eller opp til Kjelsås og Maridalsvannet.

Torshovhøyden vil kunne by på et variert servicetilbud med umiddelbar nærhet til en rekke restauranter og kaféer som Åpent Bakeri, Kaffebrenneriet, tapas, sushi, osv. Det finnes spennende kulturtilbud i området og vi kan bl.a. nevne Soria Moria, med konserter, bar/restaurant og teater, samt flotte gallerier. Dagligvare, apotek, yoga og treningssentre, samt flere skoler og barnehager finnes også i umiddelbar nærhet. God offentlig kommunikasjon med bl.a. trikk- og bussruter tar deg videre ned til sentrum og Aker Brygge, eller videre opp til Nydalen og Handelshøyskolen BI.

Vi tør nesten påstå at Torshovhøyden har alt du drømmer om - her bor du høyt og fritt på byens tak, men samtidig meget sentralt. Torshovhøyden ligger midt oppi alt dette, samtidig som det er tilbaketrukket og opp fra Oslo-gryta. Du vil trives med å Bo I Byen. www.boibyen.no

Faste løpende kostnader

Felleskostnader fra kr 1 480,- til 2 680- per måned inkl. bl. a. á konto oppvarming og varmtvann, kommunale avgifter, felles forsikring, drift/service/vedlikehold av fellesarealer, forretningsførsel og revisjon. TV og internett ca. kr 500,- per måned kommer i tillegg.

Eiendomsskatt kan påløpe på boligene - skatten blir beregnet for hver bolig etter ferdigstillelse.

Øvrige kostnader som innboforsikring, strøm, alarm og lignende vil variere avhengig av bl. a. antall familiemedlemmer i husstanden, egne fordelsavtaler.

Innhold

Moderne 2- og 3-roms selveierleiligheter med gode planløsninger. Se plantegninger for respektive leilighet ved å klikke på leilighetsnumer. Alle leilighetene får integrerte hvitevarer fra Siemens eller tilsvarende anerkjent leverandør, og i oppholdsrommene blir det lekker hvitpigmentert kvalitetsparkett. På badet legges keramiske fliser i moderne farger. Gulvvarme og balansert ventilasjon er behagelig og ikke minst økonomisk, noe som slår ut på boutgiftene. Mange av leilighetene får egne balkonger eller terrasser. Se leveransebeskrivelse og romskjema i prospekt for detaljert beskrivelse av leilighetene.

Byggemåte

Et spennende nytt boligområde skal bygges på Torshovhøyden. Boligprosjektet etablerer seg rundt den etablerte parken i krysset mellom Vogts gate og Sandakerveien. Tomten ligger høyt og fritt med god utsikt utover Oslo. Første bygg i denne boligutbyggingen er Sydblokka.

Dette huset ligger direkte knyttet til parken og er et kompakt bolighusi fire etasjer, samt underetasje mot vest. Bygget har kun 18 leiligheter som fordeler seg på 2- og 3-roms leiligheter. Dette skaper et oversiktlig boligprosjekt med særpreg. Totalt vil Torshovhøyden i fremtiden bli utbygd med ca. 160 leiligheter. Arkitektonisk tenkes benyttet mørk tegl i kombinasjon med treverk for å understreke samhørighet med den generelle murbebyggelsen på Torshov. Samtidig gir teglbruken et markant bygg som vil bidra til å prege parken på en positiv måte. Sydblokka får en fri beliggenhet med godt eksponerte fasader mot øst, syd og vest. Bygget ligger høyt og får gode sol- og utsiktsforhold mot syd og vest. Som beboer får man direkte tilgang til egen takterrasse med panoramautsikt over byen. Alle leilighetene har direkte tilgjengelighet med heis mellom leilighet og boder i underetasje. Leiligheter på første plan vil få egen privat forhage orientert mot parken.

Den høye og frie beliggenheten kommer også til syne inne, spesielt toppleilighetene vil få en fantastisk utsikt over byen. På taket blir det i tillegg en stor felles takterasse som kommer ferdigmøblert med møbler fra Six Bond Street. Her kan man virkelig nyte kveldssolen med byen summende langt der nede.

Alle etasjene får adkomst med heis, og i kjelleren blir det bygget en praktisk bod til hver leilighet. Fasadeveggene utføres hovedsakelig i teglsten, glass og aluminiumsplater i kombinasjon med trepanel. Dekker i prefabrikerte betongelementer eller plasstøpt betong. Betong eller gips i boligenes skillevegger. Innvendige lettvegger i boligene består av bindingsverk bekledd med malte gipsplater. Det vil bli boligsprinkling i bygget.

Bebyggelse

Torshov har blitt en av Oslos mest populære bydeler blant annet grunnet vakre omgivelser med brede gater, fasjonable bygårder, nesten utallige grønne lunger og parker, og til slutt og ikke minst den flotte beliggenheten - høyt og fritt i en rolig atmosfære. Her bor du i en pulserende bydel, men samtidig litt rolig og tilbaketrukket. Vogtsgate, som er selve pulsåren på Torshov, har en rekke små spisesteder og hyggelige kaféer, og nye kommer stadig til. Her finner du også gamle ærverdige Soria Moria kino og kulturhus og Strøm Larsen Kjøtt og delikatesse. Hit valfarter folk fra hele hovedstaden for å skaffe seg akkurat den spesielle godbiten.

Tomt

Eiet tomt: 9163 m². Første bygg i denne boligutbyggingen er Sydblokka. Dette huset ligger direkte knyttet til parken og er et kompakt bolighus i fire etasjer fra parkområdet. Sydblokka får en fri beliggenhet med godt eksponerte fasader mot øst, syd og vest. Bygget ligger høyt og får gode sol- og utsiktsforhold. Flere leiligheter på første plan vil få egen privat forhage orientert mot parken.

Den flotte parken sydøst på tomten blir bevart. Det vil bli lagt til rette for lekeplass, etablering av ny 4-avdelings barnehage, benker, sykkelparkering, gressplen med trær og blomsterbed, samt en stor felles takterrasse som vil være en naturlig møteplass for sosiale sammenkomster for små og store naboer.

Eiendommen skal fradeles/grensejusteres og eiendomsgrensene er ikke endelig fastsatt eller oppmålt ved salgsstart. Arealet for hele kvartalet er oppgitt å være ca. 9 163 m².
Sameiets tomt skal opprettes med egen matrikkel, og eiendommen vil bli seksjonert. Sameiets tomteareal avhenger av om sameiet blir bestående av en eller flere bygninger. Hver seksjon vil bestå av en sameieandel ihht. oppdelingsbegjæringen. Endelig adresse foreligger ikke på salgstidspunktet, men vil bli fastsatt før overtagelse.

Parkering

Garasjeplass inngår ikke i prisen av leilighetene og kjøpes separat på egne betingelser, se prisliste. Det bemerkes at garasjer for prosjektet blir liggende under bygg A2 - lengst nord på tomten - og kan måtte leveres senere i prosjektet. Det blir etablert innvendig sykkelparkering i tillegg til utendørs sykkeloppstillingsplasser.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i entré/gang, soverom, stue, kjøkken og på bad. Bygget vil få energimerke minimum lysegrønn klasse C.

Sameiet

Selger tar forbehold om organisering av utbyggingen. Sydblokka kan bli organisert som eget seksjonssameie, evt. sammen med kommende salgstrinn på Torshovhøyden. Eierseksjonssameiet kan komme til å bestå av både bolig- og næringsseksjoner. Den daglige driften vil bli organisert som seksjonssameie iht. lov av 16. juni 2017, nr. 65, eierseksjonsloven. Hver seksjon utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av sameiets fellesarealer. Se mer info i prospekt under Sameiet.

Skoler

Sandakerveien 56 sogner p.t. til Sagene skole. Sagene skole er en klasse 1-10 skole i bydel Sagene. Skolen har ca. 565 elever. Se https://sagene.osloskolen.no/ for mer info.

Betalingsbetingelser

10 % av kjøpesum forfaller ifbm. byggestart ved utstedt garanti jfr. bustadoppføringslova § 12. Restkjøpesummen + omkostninger betales ved overtagelse.

Matrikkel

Gnr. 224 bnr. 343 i Oslo kommune

Andel fellesgjeld

Sameiet etableres uten fellesgjeld.

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Christopher Lejonberg

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF / Leder Nyeboliger

Kontakt Christopher på e-post
cl@sem-johnsen.no

Kontakt Christopher på telefon
47 37 10 31

Christopher Lejonberg er leder for Sem & Johnsen Prosjektmegling, og har 13 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen. I denne perioden har han bistått i mer enn 1 400 bolighandler, og arbeidet med store utviklinger som fritidsdestinasjonen Gausta ved Gaustatoppen, boligprosjektene Ringnes Park (Grünerløkka) og Hundsund (Fornebu) parallelt med at han har solgt brukte boliger og fritidsboliger i Oslo og omegn.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.