Tante Ulrikkes vei 16C

Tante Ulrikkes vei 16C

Prisantydning 2.550.000,-
Omkostninger 15.152,-
Totalpris 2.838.631,-
P-rom 58m2
Byggeår 1970
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.601,-
 • Fellesgjeld
  273.479,-
 • Ligningsverdi
  719.057,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

Stor og lys 2-roms med sydvendt balkong, garasjeplass, nytt bad og nyere kjøkken. God intern beliggenhet.

Høydepunkter

Velkommen til Tante Ulrikkes Vei 16C! Stor og tiltalende 2-roms andelsleilighet i høy 1. etasje med stor sydvendt balkong med god intern beliggenhet mot parkmessig fellesareal. Egen garasjeplass medfølger. Leiligheten har en sentral beliggenhet på Stovner med kort avstand til servicetilbud, offentlig kommunikasjon, turområder og skole/barnehager.

Innvendig fremstår boligen som innflytningsklar med lyse og moderne overflater, nytt bad og nyere kjøkken med plass til spisebord. Stuen oppleves som luftig med god plass til stuemøblement samt store vindusflater som gir godt naturlig lys. Romslig soverom med plass til dobbeltseng. Gode oppbevaringsmuligheter i innvendig bod, to store skyvedørsgarderober og kjellerbod.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og attraktivt boligområde på Stovner i Oslo, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Nærbutikken, Meny, Kiwi, Rimi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Stovner Senter 83 butikker og 1250 parkeringsplasser. Grorud Nærsenter og Linderud senter ligger rett i nærheten. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane, tog og flybuss, hvoravnærmeste holdeplass er Stovner T-bane og ligger ca. 4 minutter fra boligen. Med bil fra Stovner tar det ca. 5 min til Grorud, 13 min til Økern, 17 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.

Skole og barnehage
Eiendommen har gangavstand til Rommen barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehage.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.