Tårnfalkveien 16

Tårnfalkveien 16

Prisantydning 9.500.000,-
Omkostninger 253.142,-
Totalpris 9.753.142,-
Boligtype Hyttetomt
Eierform Selveier

Kort om eiendommen

Norefjell - meget attraktiv tomt på ca 1400 kvm med flott utsikt mot Gaustatoppen

Høydepunkter

Perfekt beliggenhet på Norefjell
Ligger midt mellom langrennsløypene
Kort vei til alpinanlegget
Solrikt
Pen utsikt
Vann, avløp, strøm og fiber er fremført til tomtegrensen. Tilknytningsavgifter til tredjepart kommer i tillegg.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Tårnfalkveien ikke langt fra Norefjellstua og alpinanlegget. Langrennsløypenettet starter rett ved hytta. En særdeles bra beliggenhet på Norefjell, hvor det ikke ofte er hytter til salgs.

Norefjell er et skieldorado for liten og stor, som tilbyr 20 kilometer preparerte nedfarter fordelt på 20 løyper med en fallhøyde på 1010 meter. Terrengpark, barneområde med egen heis og 120 km turløyper i nydelige omgivelser.

Norefjell er et fantastisk turområde også om sommeren. Du kan gå til fots langs oppmerkede løyper opp til 1459 m.o.h. eller oppleve naturen fra hesteryggen ved Norefjell hestesenter. I tillegg er Krøderfjorden et flott fiskevann med flere flotte strender og muligheter for leie av båtplass. Diverse hyggelige restauranter på fjellet i kort avstand fra tomten bla Norefjellhytta, Olympique (åpner feb 2022) samt SPA hotell med klatrevegg, basseng og restaurant på Bøseter.
Norefjell Golfbane ligger ved foten av fjellet og har 18-hulls bane, driving range og en korthullstreningsbane. Ved kjøp av tomten inkluderer det 1 års medlemskap.

BESTEMMELSER FOR DETALJREGULERINGSPLAN FOR ØVRE GULSVIK:
Planen skal legge til rette for fritidsbebyggelse i form av frittliggende og konsentrert bebyggelse, veger og infrastruktur, skiløyper og friluftsliv.

Hyttetypen skal tilpasses tomta i størst mulig utstrekning.
Hovedmøneretning på ny bebyggelse skal som hovedregel legges parallelt med høydekotene.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Tårnfalkveien 16? Klikk her