TENNISVEIEN 29 A

TENNISVEIEN 29 A

Prisantydning 8.950.000,-
Omkostninger 231.122,-
Totalpris 9.181.122,-
P-rom 110m2
Byggeår 2002
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.493,-
  • Ligningsverdi
    1.832.027,-
  • Energimerke
    D – rød

Kort om eiendommen

GRÅKAMMEN/SLEMDAL - Velholdt og romslig 4-roms selveier - Heis - Peis - Garasje - Sydvestvendt balkong

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet på Gråkammen/Slemdal i et veletablert boligstrøk hovedsakelig bestående av villaer og annen småhusbebyggelse.
Med sin nærhet til Nordmarkas allsidige løypenett for ski, sykkel og gange, er dette en ideell beliggenhet for de som ønsker å bo i fredelig og grønne omgivelser, men samtidig med nærhet til skoler, barnehager, forretninger og offentlig kommunikasjoner (kun få minutters gange til T-banestasjoner for Frognerseterbanen). Kort vei også til Midtstuen ungdomsskole, Slemdal og Svendstuen barneskoler, samt til Slemdal senter med lege, tannlege, apotek, dagligvarehandel samt enkelte forretninger.

Fra eiendommen er det kort gangavstand ned til Heming idrettsanlegg med bl.a. tennisbaner, flerbrukshaller, utvendig sportsplass m.m. Hemingbanen er et populært samlingspunkt for både store og små i området, og har lang tradisjon med sitt trygge og sportslige miljø. Klubben er mest kjent for sine skigrupper innen alpint, langrenn og skihopping, men har også grupper bl.a. innen orientering, friidrett, fotball og tennis.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: Inkl. i felleskostnadene.
Felleskostnader kr. 3 493,- per md. (betales kvartalsvis).
Eiendomsskatt utgjør kr 3 787,- per år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Romslig og innholdsrik 4-roms eierseksjon beliggende i byggets 2. etasje med heisadkomst. Primærrom utgjør 110 m² som omfattes av entré, stue/spisestue med peis og utgang til balkong, kjøkken, tre soverom og 2 bad (hvorav det ene badet er tilknyttet hovedsoverommet).

Megler

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer