THEODOR KITTELSENS VEI 3 A

THEODOR KITTELSENS VEI 3 A

Prisantydning 15.690.000,-
Omkostninger 383.872,-
Totalpris 16.073.872,-
P-rom 230m2
Byggeår 1940
Soverom 5
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  956m2
 • Bruksareal
  258m2
 • Bruttoareal
  289m2
 • Ligningsverdi
  2.822.620,-
 • Energimerke
  E – gul

Kort om eiendommen

ABBEDIKOLLEN - Lekker, nyoppusset enebolig med høy standard - utleidedel med egen inngang - attraktivt, barnevennlig og veletablert område - 5 soverom/3 bad - hyggelig vestvendt terrasse og hage med gode solforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger attraktiv til på Abbedikollen/Abbediengen - et rolig og likevel sentrumsnært villastrøk uten gjennomgangstrafikk. Veletablert og meget populært boligområde med nærhet til Bestum og Smestad. Området består hovedsakelig av villa- og småhusbebyggelse.
Barnevennlig eiendom og nærområde med gode barneskoler. Ny barne- og ungdomsskole er planlagt på Hoff skoleåret 2022. Kort vei til Ullern Videregående skole og Radiumhospitalet.

Offentlig kommunikasjon som buss og trikk ligger ca. 7 min gange fra boligen og T-bane innen gangavstand. I nærområdet finner man gode shoppingmuligheter, som i Karenslyst allé med restauranter, bank, og diverse forretninger og Sjølyst senter på Skøyen, samt CC-Vest shoppingsenter på Lilleaker. Skøyen og Sjølyst ligger rett ved med det meste av servicetilbud. Skøyen er et av Norges travleste trafikknutepunkt med flytog, tog, buss og bane. Herfra er det også kort vei ut til Bygdøy med et unikt turveinett og flotte badestrender.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 16 306,- per år.
Eiendomsskatt utgjør kr 13 297,- per år.
Totalt: kr 29 603,-.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Innholdsrik og romslig enebolig over 3 plan med utleiedel i u. etasjen med egen inngang. Totalt bruksareal (BRA) utgjør 258 m², hvorav primærrom (P-rom) utgjør 230 m² og sekundærrom (S-rom) utgjør 28 m².

U. etasje:
Primærrom utgjør 52 m² som omfattes av trappegang, vaskerom, entré, kjellerstue med hybelkjøkken og peis, bad/wc, og sovealkove.

Meglere

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer