Thereses gate 11 A

Thereses gate 11 A

Prisantydning 4.500.000,-
Omkostninger 1.032,-
Totalpris 4.583.711,-
P-rom 57m2
Byggeår 1903
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Erik Hofland

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.180,-
 • Fellesformue
  3.440,-
 • Fellesgjeld
  82.679,-
 • Ligningsverdi
  1.165.128,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

BISLETT/ADAMSTUEN - Lekker 2-roms med vestvendt brannbalkong. Sentral beliggenhet. Ingen dokumentavgift.

Høydepunkter

- Sentral beliggenhet med kort vei til alle byens fasiliteter.
- Brannbalkong som vender mot vest.
- Rosetter og stukkatur.
- Romslig stue med takhøyde 2,97 meter.
- Separat kjøkken.
- Ingen dokumentavgift.
- Fasader er nylig oppgradert.

Beliggenhet

Svært sentral og attraktiv beliggenhet med alt av fasiliteter i umiddelbar nærhet. Like ved finner man mange hyggelige kaféer og restauranter med uteservering, spa, postkontor, Vinmonopolet, apotek, Åpent Bakeri, Kaffebrenneriet og mye mer. Gangavstand til St. Hanshaugen, her finnes spesialbutikker som Gutta på Haugen, Kaffebrenneriet og Java. Av spisesteder kan bl.a. nevnes St. Lars, Smalhans, Waldemars og Schrøder m.m.

Område byr på flere parkanlegg i nærmiljøet som f.eks. Stensparken - Oslos mest pittoreske park med utecafé, St. Hanshaugen og Slottsparken med flotte rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Det er samtidig kort vei til sentrum med alle byens fasiliteter og til Majorstuen med Norges mest populære handlegate, Bogstadveien. I Bogstadveien finner du eksklusive butikker, utesteder, kaféer, restauranter, T-bane m.m.

Dine nærmeste dagligvareinnkjøp kan gjøres ved matbutikker som Coop Extra i Thereses gate 29, Kiwi i Thereses gate 32, Rimi i Pilestredet 73, Rema 1000 i Sporveisgata og Coop Mega i Dalsbergstien 19, flere med gunstige åpningstider, og alle ligger i umiddelbar nærhet.

For de treningsglade kan treningssenter som SATS Bislett, Fitness Xpress, EvoFitness, Bislett Stadion være et godt alternativ.

Boligen har kort gangavstand til Tannlegehøyskolen, Veterinærhøgskolen og HiO. Utover dette kommer man seg raskt til de fleste av byens studiesteder med trikk, buss eller t-bane. Det er trikkestopp rett utenfor Thereses gate, samt bussforbindelser i nærheten med kort vei til UiO og BI.

Megler

Portrettbilde av Erik Hofland

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Erik på e-post
eh@sem-johnsen.no

Kontakt Erik på telefon
47 40 05 30

Erik Hofland er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og vært i bransjen siden 2009. Gjennom sin karriere har han bistått i over 400 boligsalg av både brukt- og nybolig. En klar salgsfilosofi, ærlig og trygghet er hans kjernekvaliteter. Han blir beskrevet som en engasjert eiendomsmegler, samt hardtarbeidende og gir kundene sine en tett oppfølging. Lokalkjent på Fornebu/Snarøya. Erik har styreverv i Oslo Akershus eiendomsforening (OAEF).

Les mer