THERESES GATE 16 B

THERESES GATE 16 B

Prisantydning 3.800.000,-
Omkostninger 120.087,-
Totalpris 3.969.551,-
P-rom 47m2
Byggeår 1914
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Simon Skjeldal Andresen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.881,-
 • Fellesgjeld
  49.464,-
 • Ligningsverdi
  916.270,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

VISNING AVLYST - Solgt med bud direkte til selger

Høydepunkter

- God standard
- "Flytt rett inn"
- Klassisk bygård
- God takhøyde
- Store vindusflater
- Soverom mot stille bakgård
- Inngang fra Henrik Klausens gate
- Kort vei til trikk og buss
- Beboerparkering

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv og sentral beliggenhet på Adamstuen. Området er særdeles populært og består vesentlig av klassisk bygårdsbebyggelse. Soverommet vender inn mot stille bakgård. Inngang fra sidegaten Henrik Klausens gate.

Det er flere dagligvarebutikker i umiddelbar nærhet, bl.a. en søndagsåpen Bunnpris og Joker samt Coop Prix, og KIWI. Ellers inneholder Thereses gate flere kaféer, restauranter, vinmonopol og apotek. Kun 5 minutters gange til St.Hanshaugen med blant annet spesialbutikker som Gutta på Haugen og hyggelige spisesteder som Smalhans, Pascal og Åpent Bakeri.

Stensparken som er en grønn oase midt i byen, ligger like ved leiligheten, og her er det store rekreasjonsområder sommer som vinter. Om en ønsker ytterligere parktilbud er det kun få minutter på sykkel eller til fots til Idioten og St. Hanshaugen.

Det er et bredt kollektivtilbud i området. Trikkestoppet for linje 17 og 18 og busstopp for 21- og 37 bussen ligger rett i nærheten. T-banestasjon på Majorstua og Nasjonalteateret ligger i gåavstand. Gangavstand også til Høyskolen i Oslo og kort vei/gode transportmuligheter til Universitetet på Blindern, Tannlegehøyskolen, BI, Veterinærhøyskolen m. flere.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 2 881 pr Mnd

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Megler

Portrettbilde av Simon Skjeldal Andresen

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Simon Skjeldal på e-post
ssa@sem-johnsen.no

Kontakt Simon Skjeldal på telefon
99 54 44 80

Simon er født og oppvokst i Bærum, og han både bor og jobber på Bekkestua. Han er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har nå jobbet som eiendomsmegler siden 2008. God erfaring med brukt- og nyboliger.

Les mer