THERESES GATE 47 B

THERESES GATE 47 B

Prisantydning 4.900.000,-
Omkostninger 140.822,-
Totalpris 5.040.822,-
P-rom 67m2
Byggeår 1896
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Erik Hofland

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.488,-
 • Fellesformue
  8.784,-
 • Ligningsverdi
  1.307.160,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

Klassisk og moderne 3(4)-roms med rosetter, stukkatur og peis. Bad fra 2016 (med garanti). Rolig og sentral beliggenhet.

Høydepunkter

- Klassisk leilighet med stukkatur, rosetter og god takhøyde.
- 2 soverom mot rolig bakgård.
- Nyere kjøkken med innredning fra HTH
- Moderne bad fra 2016.
- Sentral beliggenhet, og samtidig svært rolig.

Beliggenhet

Sentralt og urban beliggenhet på Bislett med alt av Oslos fantastiske fasiliteter i nærområdet med et rikt utvalg av kultur og uteliv, nisjeforretninger, apotek, restauranter, Vinmonopol og kafeer. I umiddelbar nærhet finner man Godt Brød, Kaffebrenneriet, Cafe Nero, St.Lars, og Laundromat. Dagligvareforretninger som Kiwi, Ica, Bunnpris og Coop mega er også rett rundt hjørnet. Idylliske Stensparken kun en kort spasertur unna. Her er et yrende liv i sommerhalvåret med uteservering på toppen av parken. Flere flotte parker i nærområdet slik som St.Hanshaugen, Idioten og Marienlyst. Treningsstudioer som SATS, FitnessXpress, Bislett bad, Bislett Stadion er alle sentralt plassert i området.

Offentlig kommunikasjon med både trikk (17, 18) og buss (21 og 37) med hyppige avganger like i nærheten. Disse tar deg kjapt og effektivt til Aker Brygge/ Tjuvholmen, Grünerløkka, sentrum eller marka. Flybussen går fra Dalsbergstien.

Området passer for alle, eldre så vel som barnefamilier. Det finnes leke- og idrettsplass rett i nærheten, og få meters gange til barnehager og skoler. Videre er det kort vei til universitetet i Oslo - Blindern og høyskoler som Tannlege- og Veterinærhøyskolen, Høyskolesenteret på Bislett, høyskolen i Oslo og Akershus og rask kollektivtransport til Handelshøyskolen BI i Nydalen.

En kort spasertur unna finner man populære områder som Hegdehaugsveien og Bogstadveien med sine shoppingmuligheter og unike tilbud av cafeer og restauranter. Få minutters spasertur også til hyggelige St.Hanshaugen med populære steder som Gutta på Haugen, Smalhans, Pascal og Java.

Megler

Portrettbilde av Erik Hofland

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Erik på e-post
eh@sem-johnsen.no

Kontakt Erik på telefon
47 40 05 30

Erik Hofland er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og vært i bransjen siden 2009. Gjennom sin karriere har han bistått i over 400 boligsalg av både brukt- og nybolig. En klar salgsfilosofi, ærlig og trygghet er hans kjernekvaliteter. Han blir beskrevet som en engasjert eiendomsmegler, samt hardtarbeidende og gir kundene sine en tett oppfølging. Lokalkjent på Fornebu/Snarøya. Erik har styreverv i Oslo Akershus eiendomsforening (OAEF).

Les mer