THORVALD MEYERS GATE 17 C

THORVALD MEYERS GATE 17 C

Prisantydning 5.290.000,-
Omkostninger 151.562,-
Totalpris 5.443.130,-
P-rom 56m2
Byggeår 1889
Soverom 2
Boligtype Enebolig
Eierform Eierseksjon
Solgt

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Mikael Bolling

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  511m2
 • Bruksareal
  56m2
 • Bruttoareal
  66m2
 • Ligningsverdi
  1.338.593,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

Idyllisk liten enebolig/townhouse rolig og tilbaketrukket beliggende i hjertet av Løkka. Pen standard. 2 sov. Sjeldenhet

Høydepunkter

- I hjertet av Løkka - en perle av en enebolig beliggende stille og usjenert i et gårdsrom
- 2 plans townhouse, eierseksjon, med stue/kjøkken nede og 2 gode soverom + romslig bad oppe
- Brosteinsbelagt bakgård der man kan ha frokostbordet utenfor husveggen på varme sommerdager
- Fine lysforhold
- Unikt og særpreget med Kardemomme by-look
- Masse sjarm og atmosfære
- Pen standard på overflater, innredninger og utstyr
- Nyere stilfullt kjøkkendesign og nyere innbydende baderom
- Lite trafikk-/bystøy
- Perfekte bolig for en liten familie eller et par som ønsker å bo supersentralt, men allikevel tilbaketrukket fra byens larm
- Varmekabler i gulv i 1.etg. og på baderom i 2.etg.

Beliggenhet

Idyllisk beliggenhet på Grünerløkka i enveiskjørt gate. Huset ligger midt inne i et større bakgårdskvartal. Området Grünerløkka har de siste årene etablert seg til å bli en av de mest populære bydelene i Oslo, og er stadig i utvikling. Her er det kun noen få meters gange til hyggelige parkområder, populære restauranter og kaféer. Olaf Ryes plass er kjent for sine markedsdager med sitt yrende folkeliv. Birkelunden og Sofienbergparken er begge populære steder hvor det tilbys fasiliteter som bordtennisbord, lekeplass, fontene ved Sofienberggata/Toftes gate, bysykkelstasjon ved Sofienberggata/Toftes gate og grillautomater.

Rett rundt hjørnet fra leiligheten ligger Ringnes Park. Her finner du Ringen Kino, et stort og moderne Elixia treningssenter, en trivelig gatecafé, frisørsalong, apotek, jernvarehandel m.m. Legg gjerne også turen over Akerselva til Vulkan, et trendy sted for mat, kreativitet og kulturelle opplevelser. Her ligger Mathallen, BAR Vulkan, Dögnvill Bar & Burger med mer.

Megler

Portrettbilde av Mikael Bolling

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Mikael på e-post
mbe@sem-johnsen.no

Kontakt Mikael på telefon
92 05 99 82

Mikael Bolling er født og oppvokst på Frogner og har jobbet som eiendomsmegler på Oslo vest siden 2003. Mikael startet i Aktiv i Frognerveien, som endret struktur og navn til Poppe & co, og var i 2010 med å etablere dagens franchisekonsept av Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Bolling er partner i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen, og megler og partner ved kontoret i Vika. Høy omsetning, bredspektret portefølje og gode closingferdigheter kjennetegner Bolling i sitt arbeid. Bolling omsetter mellom 60 og 100 boliger- og fritidseiendommer i året.

Mikael er opprinnelig utdannet innen markedsføring, med bachelor fra BI i internasjonal markedsføring og ledelse, bor i hus på Vinderen/ Heggeli og har 3 barn.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.