TIDEMANDS GATE 40

TIDEMANDS GATE 40

Prisantydning 15.500.000,-
Omkostninger 393.092,-
Totalpris 15.905.436,-
P-rom 120m2
Byggeår 1973
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Erlend Sørlie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  6.041,-
 • Fellesformue
  25.238,-
 • Fellesgjeld
  12.344,-
 • Ligningsverdi
  2.305.983,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

Særdeles attraktiv beliggenhet - Flott, påkostet endeleil.med 2 balkonger - Høy standard - Peis - Garasjeplass - Heis

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget populært, urbant og sentralt boligområde på Frogner i Oslo. Bebyggelsen på Frogner er preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra 1800-tallet, og i dag ligger de fleste ambassadene og ambassaderesidensene her. Boligen ligger rett ved vakre Frognerparken og med nærhet til både Slottsparken og Uranienborgparken. Frognerparken inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion. Fra eiendommen er det ellers gangavstand til noen av hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter, samt kort vei til lekeplass, skøytebane, Gimle Kino og flere treningssentre etc.

Det er også gangavstand til Aker brygge og Tjuvholmen med gode shoppingmuligheter og spennende gallerier som Astrup Fearnley Museet og Pushwagner Gallery. Her ligger også Tjuvholmen sjøbad med fin strand, gressplen og en flott skulpturpark. Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy og Huk. Det kan anbefales å gå promenaden langs Frognerkilen og stoppe innom Karenslyst allé, en av byens mest ekspanderende gater.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi og Meny. I umiddelbar nærhet ligger også restaurantene Enoteca og Feinschmecker, samt Kaffebrenneriet og den tradisjonsrike fisk- og viltbutikken Fjeldberg. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og trikk.

Matrikkel

Gnr. 212 bnr. 877 snr. 14 orgnr. 982979226 i Oslo kommune

Adresse

TIDEMANDS GATE 40
0266 Oslo
3. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

15 500 000,- (Prisantydning)

Meglere

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer
Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.