Tidemands gate 43 A

Tidemands gate 43 A

Prisantydning 6.600.000,-
Omkostninger 185.832,-
Totalpris 6.927.133,-
P-rom 78m2
Byggeår 1935
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Erik Hofland

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.418,-
 • Fellesformue
  120.715,-
 • Fellesgjeld
  141.301,-
 • Ligningsverdi
  1.615.082,-
 • Energimerke
  D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Gjennomgående 4-roms med 2 balkonger og peis. Solrikt og med flott utsyn. Varmtvann og fyring inkl.

Høydepunkter

- Vestvendt balkong, samt brannbalkong.
- Peis.
- Gjennomgående leilighet.
- Varmtvann og fyring inkludert i månedlige felleskostnader.
- Romslig stue med utgang til balkong.
- 3 soverom.
- Rolig og attraktivt boligområde.
- Hyggelig forhage og grønt gårdsrom.

Beliggenhet

Særdeles attraktiv og rolig beliggenhet i grønne omgivelser i et av de mest ettertraktede områdene på Frogner, rett inntil Vestkanttorvet (Amaldus Nielsens plass). Meget hyggelig utsyn fra leiligheten.

Supersentralt med kun få minutters spaseravstand til Frognerparken. Nærbutikk rett rundt hjørnet. Flere barnehager i området. Det er kort vei til Majorstuen, offentlige kommunikasjoner, hyggelige kaféer samt forretninger av ulike slag. Nærområdet består i hovedsak av flotte Frognergårder fra ulike tidsepoker med grønne forhager.

Amaldus Nielsens plass (Vestkanttorvet) ble i 1934 oppkalt etter den norske maleren Amaldus Nielsen (1838-1932), som fra 1870-tallet bodde på Bernerløkken i Majorstuveien 8, et par hundre meter fra plassen. Inntil 1934 het plassen Professor Dahls plass. Plass er ca. 5 dekar stor og består av en stor gruslagt plass i midten og trær som omkranser. I skråningen mot øst finnes benker og fontenen. Plassen ble opparbeidet som torg for frukt og grønnsaker i 1916 og kalt Vestkanttorvet, men torghandelen gikk ikke godt og handelen ble innskrenket til plass for noen salgsvogner langs Tidemands gate allerede i 1917. Parken med den fem meter brede trappen opp til Professor Dahls gate i øst ble opparbeidet i 1919-21. I 1940-41 ble lekeplassen brukt av den tyske okkupasjonsmakten, og dekket ble helt ødelagt, men reparasjon skjedde allerede i løpet av ett år. Siden 1989 har plassen vært brukt til bruktmarked på lørdager, med unntak av den kaldeste årstiden.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Erik Hofland

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Erik på e-post
eh@sem-johnsen.no

Kontakt Erik på telefon
47 40 05 30

Erik Hofland er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og vært i bransjen siden 2009. Gjennom sin karriere har han bistått i over 400 boligsalg av både brukt- og nybolig. En klar salgsfilosofi, ærlig og trygghet er hans kjernekvaliteter. Han blir beskrevet som en engasjert eiendomsmegler, samt hardtarbeidende og gir kundene sine en tett oppfølging. Lokalkjent på Fornebu/Snarøya. Erik har styreverv i Oslo Akershus eiendomsforening (OAEF).

Les mer