Toftes gate 14

Toftes gate 14

Prisantydning 3.350.000,-
Omkostninger 96.472,-
Totalpris 3.446.472,-
P-rom 44m2
Byggeår 1895
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Erlend Sørlie

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.635,-
 • Fellesformue
  21.792,-
 • Ligningsverdi
  789.444,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

GRÜNERLØKKA - Lys og gjennomgående 3 roms selveier i klassisk bygård - Balkong fra 2017 - Attraktiv beliggenhet - Kabel-tv og internett inkl. i fellesutg.

Høydepunkter

- 3-roms selveier i klassisk bygård.
- Ny balkong fra november 2017.
- Fin, gjennomgående planløsning.
- Stilfullt kjøkken med spiseplass.
- Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på bad.
- Leiligheten har tilgang til fellesvaskeri.
- Ene soverommet vender mot rolig bakgård.
- Koselig bakgård, nærhet til parker.
- God takhøyde med stukkaturer og rosetter.
- Lagringsplass i to disponible boder.
- Gangavstand til "alt".

Beliggenhet

I Toftes gate 14 bor du meget sentralt på øvre del av Grünerløkka, med kort vei til Torshov, St. Hanshaugen, Carl Berner m.m. I nabolaget rundt leiligheten finner du alt du trenger av fasiliteter. Grünerløkka like ved byr på en rekke spennende kaféer og restauranter, samt et pulserende uteliv. Servicetilbud, butikker, kino, treningssentre, alt finner du i nærmiljøet.

Rett på andre siden av Akerselva finner man også Vulkanområdet, med den populære Mathallen med blant annet et spennende utvalg av unike råvarer. Langs Akerselva finnes det også flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Her går det turstier hvor man kommer ned til Bjørvika og sentrum i sør og helt til Maridalsvannet i Nord. For de treningsglade som heller ønsker å benytte seg av treningssenter er det også flere alternativer i nabolaget, som for eksempel Myren Sportssenter på Sandaker eller SATS/Elixia på Ringnes Park (rett over gaten). Der finner du også Meny, café, frisør, Ringen kino m.m. Det er også søndagsåpen Joker rett ved leiligheten.

God offentlig kommunikasjon med buss og trikk i umiddelbar nærhet, fra holdeplassen Biermanns gate (kun et par hundre meter opp i veien) har du trikkelinje 11, 12 og 13 som kun tar 12 min. til Oslo Sentralstasjon. Fra Sannergata busstopp kan du ta buss 21 (Helsfyr-Tjuvholmen)

Meglere

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer