Toftes gate 14

Toftes gate 14

Prisantydning 3.350.000,-
Omkostninger 96.472,-
P-rom 44m2
Byggeår 1895
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt
Erlend Sorlie

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Erlend Sørlie

Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.635,-
 • Fellesformue
  21.792,-
 • Ligningsverdi
  789.444,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

GRÜNERLØKKA - Lys og gjennomgående 3 roms selveier i klassisk bygård - Balkong fra 2017 - Attraktiv beliggenhet - Kabel-tv og internett inkl. i fellesutg.

Høydepunkter

- 3-roms selveier i klassisk bygård.
- Ny balkong fra november 2017.
- Fin, gjennomgående planløsning.
- Stilfullt kjøkken med spiseplass.
- Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på bad.
- Leiligheten har tilgang til fellesvaskeri.
- Ene soverommet vender mot rolig bakgård.
- Koselig bakgård, nærhet til parker.
- God takhøyde med stukkaturer og rosetter.
- Lagringsplass i to disponible boder.
- Gangavstand til "alt".

Beliggenhet

I Toftes gate 14 bor du meget sentralt på øvre del av Grünerløkka, med kort vei til Torshov, St. Hanshaugen, Carl Berner m.m. I nabolaget rundt leiligheten finner du alt du trenger av fasiliteter. Grünerløkka like ved byr på en rekke spennende kaféer og restauranter, samt et pulserende uteliv. Servicetilbud, butikker, kino, treningssentre, alt finner du i nærmiljøet.

Rett på andre siden av Akerselva finner man også Vulkanområdet, med den populære Mathallen med blant annet et spennende utvalg av unike råvarer.

Mer om eiendommen

Langs Akerselva finnes det også flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Her går det turstier hvor man kommer ned til Bjørvika og sentrum i sør og helt til Maridalsvannet i Nord. For de treningsglade som heller ønsker å benytte seg av treningssenter er det også flere alternativer i nabolaget, som for eksempel Myren Sportssenter på Sandaker eller SATS/Elixia på Ringnes Park (rett over gaten). Der finner du også Meny, café, frisør, Ringen kino m.m. Det er også søndagsåpen Joker rett ved leiligheten.

God offentlig kommunikasjon med buss og trikk i umiddelbar nærhet, fra holdeplassen Biermanns gate (kun et par hundre meter opp i veien) har du trikkelinje 11, 12 og 13 som kun tar 12 min. til Oslo Sentralstasjon. Fra Sannergata busstopp kan du ta buss 21 (Helsfyr-Tjuvholmen) og 33 (Ellingsrudåsen T-Filipstad). Rett oppi gaten finner du også holdeplass for buss 30 som tar deg direkte til Nydalen, samt Sentrum og Bygdøy.

Stue og kjøkken i åpen løsning
Stuen

Nærmeste T-bane finner du på Carl Berner. Ellers har man tog fra Oslo S og busser fra Bussterminalen. Ca. 15 minutters gange til Oslo sentrum.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: Inkl. i felleskostnadene.
Fellekostnader: kr. 2 635 per md.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Innhold

Gjennomgående leilighet beliggende i 2. etasje. Primærrom utgjør 44 m² som omfattes av entré, bad/wc, stue med kjøkken i åpen løsning og 2 soverom. Iht. opprinnelige plantegninger er planløsningen i leiligheten endret ved at kjøkkenet er flyttet ut i stuen, og soverom er etablert der tidligere kjøkken var.

Eier disponerer i tillegg bod i kjeller på ca. 4,7 m² og loftsbod på ca. 3,3 m². Beboere i sameiet har også tilgang til gratis fellesvaskeri.

Standard

Lys og svært arealeffektiv 3-roms leilighet med god takhøyde og gjennomgående god standard på utstyr og overflater. Det er nylig etablert en balkong ut fra det ene soverommet som vender mot rolig bakgård. Badet er pusset opp i 2008 i regi av tidligere eier. Kjøkkenet er oppgradert i 2008, 2014 og 2017 og det er lagt ny parkett i 2014.

Kjøkken:
Velholdt kjøkken med fronter i hvit høyglans. Limtre eik benkeplate med innfelt platetopp. Kullfilterventilator i stål. Integrert oppvaskmaskin. Medfølgende stekeovn. Innredningen er i hovedsak fra 2008 (pusset opp i regi av tidligere eier). Innredningen er senere oppgradert i 2014 og det ble montert nye overskap i 2017. Varmtvannsbereder fra 2015 iht. eier plassert under kjøkkenbenk.

Bad/wc:
Badet ble pusset opp i 2008 i regi av tidligere eier og er innredet med vegghent klosett, servant, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Armatur fra Hansgrohe. Plastsluk. Fliser på vegger og gulv.

Soverom
TV-hjørne i stuen

Overflater:
Himling: Himlinger med malte flater. God takhøyde med rosetter og stukkatur.
Vegger: Fliser på bad. Malte flater for øvrig.
Gulv: Fliser med varmekabler på bad. For øvrig parkett fra 2014.

Byggemåte

Utdrag fra tilstandsrapporten:
Boligblokk oppført i 1895 over 4 etasjer, samt kjeller og loft. Antatt fundamentert på flåte. Yttervegger i murkonstruksjon. Utvendig pusset/slemmet og malt. Isolerglassvinduer med ramme og karm av tre fra 1984. Nyere entrédør i malt utførelse med profilerte fronter fra 2014. 2-fløyet ny balkongdør. Balkongrekkverk i sort stål utførelse. Innvendige dører med profilerte malte dørblader. Takkonstruksjon i tre. Tekket med korr. plater. Pipeløp gjennom leiligheten (ingen ilsteder tilkoblet per d.d.).

Fra stuen mot kjøkkenet
Pent kjøkken

Etasjeskille i trebjelkelag. Felles brannvarslingsanlegg.

Bebyggelse

Bebyggelsen i området består hovedsakelig av blokkbebyggelse av varierende alder, samt noe næringsbygg.

Tomt

Eiet tomt: 426 kvm.

Opparbeidet gårdsrom med heller, plen og beplantning.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Adkomst fra Toftes gate. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt ved felles annonserte visninger.

Se for øvrig kartutsnitt i FINN-annonsen for evt. veibeskrivelse.

Oppvarming

Elekstrisk oppvarming. Varmekabler på bad.

Strømforbruk utgjør ca. 9150,- pr. år.
Ovennevnte er basert på selgers nåværende forbruk, og kan variere avhengig bl.a. bruksmønster og antall beboere.

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Toftes gate 14. Sameiet består av 27 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Kjøkken
Soverom med utgang til balkong og vender mot rolig bakgård
Ny balkong som vender mot rolig bakgård

Ved overdragelse av seksjonen kreves det styregodkjennelse, jfr. vedtektene §5. Godkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
Dyrehold er kun tillatt inne i leiligheten når dette ikke er til sjenanse for øvrige beboere i sameiet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype.

Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Utsyn fra balkongen mot bakgård/fellesområder
Bad/wc fra 2008

Andel fellesgjeld

Kr. 0,- per 31.12.2016.

Sameiet har ingen felles lån per d.d.
Det er varslet et låneopptak for seksjonseierne som har fått oppført balkong og betaler sin andel fellesgjeld via felleskostnadene. For denne seksjonen er andel fellesgjeld beregnet til kr. 122 000,-, men det er per d.d. ikke beregnet hva månedlige felleskostnader vil bli (da lånet ikke er utbetalt enda). En økning i både fellesgjeld og felleskostnader vil derfor komme og kjøper må ta hensyn til dette. Foreløpig tilbud fra OBOS beregner lånet med en nom. rente på 4,20 % per år og en nedbetalingstid på 25 år.
Kostnaden vil i sin helhet tilfalle kjøper.

Evt. mulighet for utleie

Iht. vedtektene §5 skal utleie meldes på forhånd til sameiets styre eller forretningsfører for registrering.

Meglere

Erlend Sorlie
Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer
Kristoffer Kendall
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer