TOFTES GATE 23

TOFTES GATE 23

Prisantydning 5.000.000,-
Omkostninger 141.367,-
Totalpris 5.141.367,-
P-rom 60m2
Byggeår 2009
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Ada Kjenner

Megler

Megler: Ada Kjenner

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.443,-
  • Fellesformue
    11.416,-
  • Energimerke
    C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Attraktiv og moderne 3-R selveier m 16 kvm terrasse, garasjepl og heis. Felles takterrasse. Lave f.utg inkl v.v & fyring

Høydepunkter

- Privat terrasse på 16 kvm
- Høytliggende i 5.etasje
- Ingen gjenboere
- Stilren og lekker standard
- Ny parkett 2018
- Meget lite bruksslitasje (innflytningsklart)
- Åpent, lyst og luftig med store vindusflater
- Enkel adkomst med heis
- Medfølger garasjeplass
- Mulighet for å bestille ladepunkt til EL-bil på egen p-plass
- Meget lave fellesutgifter inkl varmt vann og fyring
- Selveier med mulighet for utleie
- Moderne bygg fra 2009
- Felles, solrik takterrasse med panoramautsikt
- Velstelt, felles gårdsrom
- 50Mps bredbånd fra Canal Digital
- Fortrinnsrett på plass barnehagen i bakgården
- Få meters gange til kollektivtransport
- Kort vei ned til Løkkas varierte kultur- og uteliv

Beliggenhet

Leiligheten har en særdeles sentral og attraktiv beliggenhet i Ringnes Park på Grünerløkka. Området er kjent for sitt urbane og pulserende uteliv, stemningsfulle gatecaféer, varierte markeder og nisjeforretninger. I nærområdet er det flere matvareforretninger og fra leiligheten er det kort gangavstand til flere av løkkas mest populære spisesteder, blant annet The Nighthawk Diner, Villa Paradiso, Tijuana, Delicatessen, Illegal Burger, Munchies, Joe & The Juice og Jonoes. Videre er det kort vei til Vulkan som har blitt en populære arena for kultur og matopplevelser.

I tillegg til Grünerløkkas varierte servicetilbud er det flere hyggelige parker i nærområdet blant annet Birkelunden, Olaf Ryes plass, Sofienbergparken, Kubaparken og Grünerhagen. Disse kan by på alt fra loppemarked, Bondens marked, piknik, lek og rekreasjon. For de aktive er det flere alternativer til late dager i parken. Langs Akerselva er det idylliske turstier som fører til Maridalsvannet eller til hjerte av Oslos sentrum.

Megler

Portrettbilde av Ada Kjenner

Ada Kjenner

Megler

Kontakt Ada på e-post
ada@sem-johnsen.no

Kontakt Ada på telefon
99 01 96 68

Ada Kjenner har lang og bred erfaring fra meglerbransjen. Hun har siden 2001 meglet alt fra 1-roms til store eneboliger, prosjekter; både nybygg og rehabiliterte, tomter og fritidseiendommer, samt eiet og driftet meglerbutikker til stor suksess og markedsledende i sine områder.

Hun har meglet i over 17 år og lever av anbefalinger fra fornøyde kunder, og det resulterer i at hun selger overalt i byen, både stort og smått. Dette mangfoldet og variasjonen gir henne en veldig tyngde, spesielt med tanke på å treffe, forstå og imøtekomme både eiendommene og menneskene. Hennes styrker ligger naturligvis i mye erfaring, men aller best det faktum at hun har det gøy på jobb og gleden av å kunne gi kundene sine over hva de forventer.

Les mer