Abildsøveien 43 B, hus 2

Abildsøveien 43 B, hus 2

Nøkkelinfo

 • Pris
  8.190.000,-
 • Totalpris
  8.218.424,-
 • Bruksareal
  134m2
 • Primærrom
  122m2
 • Tomteareal
  1676m2
 • Soverom
  3
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eierform
  Eierseksjon

Utvikler

Abildsøveien 43 AS

Prospekt

Christopher Lejonberg

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler

Megler: Christopher Lejonberg

Vegar Skredlund

Vegar Skredlund

Prosjektleder / Eiendomsmegler

Megler: Vegar Skredlund

Kort om eiendommen

NYTT HUS PÅ ABILDSØ: Enebolig i kjede under oppføring. 2 stuer. 3 sov. 2 bad. Carport. Terrasse ca. 20 m². Tilbaketrukket fra rolige Abildsøveien, i veletablert nabolag.

Høydepunkter

- Nytt hus under oppføring i veletablert nabolag på Abildsø.

- Byggingen er allerede igang! Antatt overtagelse våren 2018.

- Siste sjanse! Abildsøveien 43 C er allerede solgt.

- Kjedet enebolig over 2 plan

- God planløsning med bl. a. 2 stuer, kjøkken, 3 soverom og 2 bad.

- Stor carport rett ved inngangspartiet

- Privat takterrasse på ca. 20 m² mot sydøst med utgang fra stuen i 2. etasje, delvis innglasset ved utgangsdør

- Gjennomgående høy standard, bygget etter TEK10

- Tilbaketrukket beliggende mellom friområdet og Abildsøveien

- Lave kjøpsomkostninger ved kjøp av ny bolig under oppføring - kun kr 27 180,- i dokumentavgift i stedet for kr 212 500,-!

Beliggenhet

Abildsøveien 43 B, hus 2, blir en sydvestvendt kjedet enebolig med utsyn til friområde med skog. Den private takterrassen er sydøstvendt. Carport og inngangsparti mot. Eiendommen ligger innenfor bomringen.

Eiendommen ligger i et veletablert og sentralt boligområde på Abildsø, med kort vei til fantastiske tur- og rekreasjonsområder i marka. Fra eiendommen er det gangavstand til skoler i alle trinn, barnehager, god offentlig kommunikasjon, og innholdsrike kjøpesenter med det man måtte trenge av servicetilbud.

Blant turmålende i området anbefales naturskjønne Østensjøvannet, som er et meget populært turområde i bydelen med et unikt fugleliv bestående av over 200 forskjellige fuglearter. Fra Østensjøvannet finnes et antall sykkelstier og turstier som tar deg innover til i marka, der spesielt Nøklevann er verdt en visitt. Ved Rustadsaga finnes en liten sandstrand med flytebrygge der det er fint å sette ut kano. Ved Bråten er det også gresslette, strand, flytebrygge, stupebrygge og rampe for bevegelseshemmede, samt adkomst via praktisk grusvei.

Mer om eiendommen

I tillegg til populære badeplasser rundt vannet går det tur videre innover til Mariholtet. Ekeberg med vakre Ekebergsletta ligger få minutter unna med bil. Her finner du ridesenter, minigolf, dyrepark, idrettsanlegg og ikke minst Ekebergparken skulpturpark med fantastisk kunst i vakre omgivelser. Det er også kort vei til populære treningssentre på både Manglerud og Ryen.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker, Bunnpris og Rema 1000. Joker og Bunnpris er også søndagsåpne. Ønsker du ytterligere servicetilbud har sentrene på Lambertseter og Manglerud et meget godt tilbud av varer og tjenester. Bryn Senter ligger også i gangavstand fra boligen, og er kjent for en svært rikholdig Meny-butikk. I tillegg ligger Oslo sentrum godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane.

Bildene er kun til illustrasjon av innvendige løsninger og materialvalg, fra andre boliger som utbygger og IEC Hus har ferdigstilt i det siste. Det vil forekomme avvik mellom bildene og endelig leveranse

Fra området går det også ekspressbuss som tar deg til Oslo S på få minutter. Eiendommen har gangavstand til Abildsø skole i Enebakkveien 264, som er en barne- og ungdomsskole (1-10. klasse). Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter ca. kr 8 000,- per år.

Eiendomsskatt fastsettes når boligen er ferdigstilt og antas å ligge rundt 3 000,- per år ut fra dagens satser.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

1. etg: primærrom utgjør 61 m² som omfattes av entré, gang, trapp, 2 soverom, bad og stue. Sekundærrom utgjør 8 m² som omfattes av 3 m² innvendig bod og 5 m² utvendig sportsbod.

2. etg: primærrom utgjør 60 m² som omfattes av gang, trapp, soverom, bad, kjøkken og stue. Sekundærrom utgjør 3 m² som omfattes av bod. I tillegg takterrasse med utgang fra stuen på ca. 25 m². Partiet ved dør fra stuen er innglasset.

Standard

Bildene er kun til illustrasjon av innvendige løsninger og materialvalg, fra andre boliger som utbygger og IEC Hus har ferdigstilt i det siste. Det vil forekomme avvik mellom bildene og endelig leveranse.

Huset får gjennomgående høy standard, moderne løsninger og en meget gjennomtenkt planløsning. Se leveransebeskrivelsen i salgsoppgaven for mer info.

Selger har bestilt tilvalg med downlights på stue (5), kjøkken (6), begge bad (4 per bad), gang (3) og entré (2), 2 utelamper, rør ut for fremtidig kurs for el-bil, fliser på gulv og vegg av type Elegance Marte Grey nat.

Bildene er kun til illustrasjon av innvendige løsninger og materialvalg, fra andre boliger som utbygger og IEC Hus har ferdigstilt i det siste. Det vil forekomme avvik mellom bildene og endelig leveranse
Plantegning 1. etasje - Hus 2 som selges lengst ned

29,8*59,8 på begge bad, samt fliser i entré og teknisk rom/bod av type Atlas Ardesia antrasitt nat. 30*60.

Kjøkken leveres som verdisjekk på kr 100 000,- som kan benyttes på kjøkken, garderobe og hvitevarer hos forhandlere av Sigdal og Norema. Verdisjekken kan ikke benyttes kun på hvitevarer. Det er utarbeidet tegning av IEC Hus som viser anbefalt plassering av kjøkken og innredninger. I vegg bak oppvaskbenk levers veggbokser for batteri og avløp. Se leveransebeskrivelse og konferer med IEC Hus ved spørsmål.

Bad (våtrom i leveransebeskrivelsen) i 1. og 2. etasje levers med topp- og underliggende membran, samt fliser på gulv og vegger. Servantskap med 2 skufer og hvit perle frontpakke, sentrert prselsensvask og speil med innfelt lys g stikkontakt. Hovedbad får innredning i 90 cm og bi-bad innredning i 60 cm. Badene får dusjhjørner med 90*90 rette fliser, veggmonterte toaletter, dusjbatteri med termostat inkl.

Plantegning 2. etasje - Hus 2 som selges lengst ned
Fasade fra sydvest Abildsøveien 43 B og C

dusjgarnityr m.m. iht. leveransebeskrivelsen.

Peisovn av type Curve 100 med stålpipe.

Veranda og terrasse med rekkverk som på tegning, og terrassebord 28*120 mm.

Gulv med Boen Eik Concerto 3-stav, hvit mattlakkert i stuer og soverom. Flislagt gulv i vindfang/entré. Listverk ved gulv med hvit, profilert gulvlist 15*70 mm, karmlist hvit profilert 15*70 mm, foringer i hvit trevirke og hvit profilert taklist 15*70 iht. leveransebeskrivelse. De innvendige dørene er videre oppgraderte til Line 1 - speil, og trappen med eiketrinn i parkettmønster, beis 02.

Innervegger blir sparklet og malt i lys, antikk hvit samt bygges med standard bindingsverk og 70 mm isolasjon iht. leveransebeskrivelse. Skjulte dragere. Himlinger blir sparklet og malt i farge hvit. Se romskjema i leveransebeskrivelsen for beskrivelse av overflater per rom.

Innvendig trapp av type Salvi fra Trapperingen.

Det leveres komplett balansert ventilasjonsanlegg med trykkvakt og varmegjenvinner iht. forskriftskrav. Det kan forekomme innkassing/nedsenket himling for gjennomføring av ventilasjonskanaler.

Det leveres sentralstøvsuger Villavent V30 med støvsugerslange samt rørpakke for sentralstøvsuger.

Elektro leveres med skjult anlegg og 98 punkter iht. leveransebeskrivelsen og NEK400. 2 stk. utelamper av type SG Sorrento. Inntaksrør for TV/telefon.

Carport leveres av Grimstad Industrier, med 1 utelys, 1 utvendig stikkontakt og 1 utvendig lysrørarmatur med bryter. Sportsbod ved carport leveres med 1 stikkontakt vegg, og 1 lysrørarmatur med bryter.

Fasade fra nordøst Abildsøveien 43 B og C
Fasade fra sydøst Abildsøveien 43 B
Fasade fra nordvest Abildsøveien 43 C

Byggemåte

Boligen bygges etter TEK10 (teknisk forskrift av 2010 til Plan- og bygningsloven) av entreprenør IEC Hus, i regi av utbygger/selger Abildsøveien 43 AS som eies i sin helhet av North Bridge Boligutvikling AS.

Boligen får støpt plate på mark med sålefundament for bærende bygningsdeler, støpt betonggulv med isolasjon ihht. forskriftskrav, radonsparre og radonbrønn samt isolasjon iht. energiberegning.

Etasjeskiller i lydbjelkelag med bl. a. 150 mm isolasjon og trinnlydsplater.

Utvendige vegger med kledning, lufting, vindtettplate og vindsperreduk m.m. iht. leveransebeskrivelsen.

Yttertak med betongtakstein type asfalt takbelegg Pansergrå Icopal MONO. Yttertaket har også lufting under takstein, vindsperreduk m.m.

iht. leveransebeskrivelsen. Takrenner, nedløpsrør, bordtaksbeslag og israftsbeslag i sølv metallic.

Vinduer med 2-lags energiglass som tilfredstiller kravene i TEK10. Terrassedør med 2-lags energiglass iht. TEK10. Ytterdør av type Vera farge HVIT (0502-Y) med klart glass. Isolert boddør type Silje til utvendig sportsbod. Innvendige dører av type Odin lett.

Bebyggelse

Abildsøveien 43 A er eksisterende enebolig mot veien, og 43 B og C er de 2 kjedede eneboligene under oppføring. Boligene bygges i Abildsøveien, et veletablert område med småhusbebyggelse over 1 og 2 plan.

Tomt

Felles Eiet tomt: 1676 m². Pent opparbeidet tomt med felles innkjørsel.

Solanalyse 22. september kl 15.00 Abildsøveien 43

Se situasjonsplanen i salgsoppgaven og nettannonsen for mer info.

Eier av seksjon 2 og 3 (de 2 nye boligene) har midlertidig enerett på bruk av andel av fellesarealer i husets/ bredde med tillegg av tilhørende carport mot syd/vest frem til tomtegrense og mot nord frem til tomtegrense mot nabo for seksjon 3 og mot sør frem til tomtegrense for seksjon 3. For seksjon nr. 1 gjelder tilsvarende for uteareal syd/vest for seksjonen frem til skråning ned mot adkomstvei for seksjon 2 og 3. Midlertidig enerett er ikke tidsbegrenset og gjelder frem til sameiermøtet gyldig vedtar noe annet.

Parkering

Biloppstillingsplass til minimum 1 bil i carport og utendørs p-plass nordøst for huset ved boligens inngangsparti. Se situasjonsplanen i salgsoppgaven og nettannonsen for mer info.

Adkomst

Direkte adkomst via felles oppkjørsel fra Abildsøveien.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler i gulv i entré, gang, stue, soverom 1 og 2 i 1. etasje, bad 1 og 2 i begge etasje.

For øvrig panelovner der det er påkrevet. Supplerende vedfyring med peisovn type Curve 100 med stålpipe.

Sameiet

Huset blir en del av Sameiet Abildsøveien 43 . Sameiet består av 3 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtektene som ligger vedlagt salgsoppgaven. Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Skoler

Eiendommen sogner til Abildsø skole i Enebakkveien 264, som er en barne- og ungdomsskole (1-10. klasse).

Betalingsbetingelser

Det forutsettes at 10 % av kjøpesum innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto, og at skriftlig dokumentasjon på finansiering
fremlegges av kjøper. Slik delinnbetaling fra kjøper forutsetter at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 12. Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet selger under forutsetning av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.
Stilles ikke slik garanti, tilfaller rentene på innbetalt beløp kjøper.

Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for delinnbetalingen. Hovedoppgjør (rest kjøpesum, kjøpsomkostninger og tilvalg) skal innbetales til meglers klientkonto senest én uke før overtagelse av eierseksjonen. Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for øvrige avtalte innbetalinger har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av boligen. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers innbetalte delinnbetaling, herunder også for renter og andre omkostninger, som påløper på grunn av kjøpers mislighold.

Tilvalg og endringer

Det vil, i en tidsbegrenset periode, være anledning til å gjøre tilvalg. Mulige tilvalg omfatter blant annet ulike typer parkett, veggfarger, fliser på bad, fronter på kjøkken- og baderomsinnredninger, bad- og kjøkkenarmaturer og endringer i elektroinstallasjoner.

Adgang til tilvalg er oppad begrenset til 15 % av kjøpesum i henhold til bustadoppføringslova § 9. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og
entreprenør i separat avtale. Eventuelle tilvalgsbestillinger faktureres direkte fra entreprenør/selger. Endringer må på fritt grunnlag vurderes av selger, entreprenør og dennes underleverandører. Det kan ikke påregnes at alle endringer kan foretas og de kan uansett ikke utføres om de er i strid med rammetillatelse eller vil kunne medføre forsinkelse i prosjektets fremdrift. Typiske endringer som ikke tillates er endring av fasade, vindusform og plassering av vann og avløp.

Avbestilling

Kapittel VI i Bustadoppføringslova gir kjøper en avbestillingsrett. Dersom slik rett benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. Bestilte tilvalg og endringer kjøper måtte ha gjort skal i slike tilfeller skal i sin helhet, uansett betales av kjøper.

Bustadoppføringslova og garantier

Eiendommen selges iht. bustadoppføringslova, som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås.

Selger plikter å stille bankgaranti på 3 % av kjøpesum i byggetiden og 5 % av kjøpesum i 5 år etter overlevering av boligen til kjøper. Overføring av kjøpers delinnbetaling fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

Kostnader ved eventuelle påkrevde endringer av garantier knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes ikke av selger.

Ved salg til aksjeselskap, dvs. der kjøper av boligen er et aksjeselskap, legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Forsikring

Bygg og eiendom vil være forsikret av selger frem til overtagelse. Kjøper må selv tegne fullverdi-, innbo- og løsøreforsikring fra overtagelsen.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen. Kjøper plikter å gi megler beskjed innen kontraktsmøte hvis de ønsker forsikringen.

Andel fellesgjeld

Sameiet etableres uten fellesgjeld eller felles lån.

Meglere

Christopher Lejonberg
Portrettbilde av Christopher Lejonberg

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler

Kontakt Christopher på e-post
cl@sem-johnsen.no

Kontakt Christopher på telefon
47 37 10 31

Christopher Lejonberg er leder for Sem & Johnsen Prosjektmegling, og har 11 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen. I denne perioden har han bistått i mer enn 1 200 bolighandler, og arbeidet med store boligutviklinger som Ringnes Park (Grünerløkka) og Hundsund (Fornebu) samtidig som han har solgt brukte boliger i Oslo og omegn samt fritidseiendommer ved Gaustatoppen.

Les mer