Gamle Gullverksvegen Hus 1A

Gamle Gullverksvegen Hus 1A

Nøkkelinfo

 • Pris
  6.950.000,-
 • Totalpris
  6.966.962,-
 • Bruksareal
  184m2
 • Primærrom
  137m2
 • Soverom
  4
 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Eierform
  Eierseksjon

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Kort om eiendommen

Tomannsbolig Gamle Gullverksvegen 14

Høydepunkter

I Gamle Gullverksvegen bygges nå fire flotte halvpart tomannsboliger i naturskjønne og grønne omgivelser på Finnkollen, Eidsvoll.

Boligene kommer i to ulike størrelser på henholdsvis på 184 kvm og 128 kvm.

Alle boligene får en gjennomgående god standard og byr blant annet på følgende kvaliteter:
- Privat takterrasse
- Flott utsikt
- Kjøkken fra den anerkjente leverandøren Aubo med hvitevarer fra Electrolux
- Lekre flislagte bad med baderomsinnredning fra Aubo
- Enstavs eikeparkett
- Downlights i kjøkken/stue og bad (se spesifikasjon i leveransebeskrivelse)
- Peisovn i stue
- Flotte turløyper som starter allerede på tomtegrensen

Se leveransebeskrivelse og romskjema vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet

Eidsvoll er en jord- og skogbrukskommune, ligger på Øvre Romerike, helt nord i Viken (Akershus). Kommunen grenser i nord til Østre Toten og Stange, i øst til Nord-Odal og Nes, i sør til Ullensaker og i vest til Nannestad og Hurdal. Kommunen ligger også svært sentralt plassert, midt mellom Oslo - Gjøvik - Hamar - Kongsvinger, og bare 15 km fra den hovedflyplassen på Gardermoen.

Området har opplevd stor vekst i forbindelse med hovedflyplassen på Gardemoen. Nå merkes ytterligere tilstrømming av nye tilflyttere.

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i et rolig og barnevennlig område nær Sundet i Eidsvoll kommune. Det er kort vei til sentrum hvor man finner bl.a. skole, barnehage, offentlig transport og ulike servicetilbud.

I Sundet finnes mangeartede butikker, vinmonopol, apotek, cafeer ect, samt idrettshall, idrettsanlegg, treningssenter, bibliotek, alle skoletrinn og barnehager. Til Råholt er det ca 15 min med bil, hvor det finnes bl.a. badeland, bank, cafeer og et nyåpnet kjøpesenter.

Finnkollen:
Lysløype på 2,6 km. Kjøres skispor på vinterstid.
BMX bane.
Kunstgressbane.
Gapahuk med bålplass.
Hinderløype i skogen.
Akebakke med belysning.
Lekestativ med sklie og huske, balansebom og klatrestativ.
Mange fine turstier med utgangspunkt i Finnkollen. Man kan gå Finnkolleden, eller inn i Hestdalen og langs Fløyta, samt opp til Tynsåktoppen og Werglandsutsikten.
Finnkollen IL arrangerer julegrantenning, øving til 17-mai tog med boller og brus til barna, skirenn og mange andre hyggelige aktiviteter for hele familien.

Tynsåktoppen:
Fint turmål for hele familien. Turen går på sti opp til en gapahuk etter ca 0,7 km, hvor det er utsikt over Eidsvoll. Videre kan man gå videre på Finnkollrunden til Gullverkutsikten. Hele turen er en rundtur på ca. 4 km.

Bokkedalen:
Fin familietur i lett turterreng, som har gapahuken i Bokkedalen som mål for turen. Der kan man grille, se på fuglelivet og ofte står kaffekjelen på bålet.

Transport:
Sykkelvei fra Finnbråtavegen og til Eidsvoll sentrum, Eidsvoll togstasjon, samt til Vilberg barneskole, Vilberg ungdomsskole og Eidsvoll videregående. Dette gir også en trygg skolevei til barneskolen.

12 min å sykle til Eidsvoll stasjon, 50 minutter å gå (3.9 km)

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Silje Godager

Silje Godager

Eiendomsmegler

Kontakt Silje på e-post
sg@sem-johnsen.no

Kontakt Silje på telefon
95 12 07 26

Silje Godager har jobbet som eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun startet sin karriere hos Privatmegleren og har jobbet i Sem & Johnsen siden 2017. Silje har et bredt nedslagsfelt i Oslo og Stor-Oslo med salg av både bruktboliger, nybygg og næring. 32-åringen har lang erfaring med salg av store eiendommer og alle typer leiligheter.

Silje er ambisiøs og har høy arbeidskapasitet med fokus på faglig kompetanse, gode salgsresultater og tett oppfølging av kundene sine. Hun har et øye for detaljer ved hvert enkelt objekt og er en god veileder gjennom hele salgsprosessen med stor respekt for verdiene hun forvalter.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Gamle Gullverksvegen Hus 1A? Klikk her