Nordlia

Nordlia

Nøkkelinfo

 • Pris
  6.600.000,-
 • Totalpris
  6.651.222,-
 • Bruksareal
  159m2
 • Primærrom
  151m2
 • Soverom
  4
 • Etasje
  1
 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Eierform
  Eierseksjon

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Tor-Inge Hoel Betten

Kort om eiendommen

Tomannsbolig Nordlia

Høydepunkter

- Lyse, tiltalende boliger- nøkkelferdig med moderne standard.
- Gode planløsninger, barnevennlig og rolig beliggenhet
- Mulighet for tilvalg og endringer.
- Gode solforhold fra morgen til kveld.
- Garasje med port med portåpner
- To flislgate bad, vaskerom og stort kjøkken
- Sentralstøvsuger med uttak i begge etasjer.

Beliggenhet

Kjedet enebolig med garasje og hagedel beliggende på en svakt skrånende tomt med skogen som nærmeste nabo. Stille, solrikt og barnevennlig på Garderåsen i Fet kommune, og har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og flotte rekreasjonsområder. På området er det blant annet fotballbane, ballbinge, lekeplass, badevann, skiløyper, golfbane og treningssenter.

Eiendommen sokner og har gangavstand til Garderåsen barneskole med SFO. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Østersund ungdomsskole. Kommunen har en aktiv kulturskole som tilbyr opplæring innen musikk, dans, drama og visuell kunst. I Fet finnes det totalt 14 barnehager. Kommunen har også et godt bibliotek med et trivelig miljø.

Fet kommune har et rikt kulturliv og en vakker natur som innbyr til et aktivt friluftsliv. Boligen ligger i nærhet til flotte tur- og friluftsområder med utallige skiløyper, samt bademuligheter ved Hvalstjern, Heiavann og Gansvika. Kommunen har også et mangfoldig og variert tilbud innen kultur og idrett.

God offentlig kommunikasjon med buss i kort gangavstand fra boligene. Det er meget gode pendlermuligheter fra Fet togstasjon med hyppige avganger til Oslo som tar ca. 20 minutter.

Ny 4-felts vei mellom Lillestrøm og avkjøringen opp til Garderåsen gir god trafikkavvikling for området.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema1000 og Coop Extra i Fetsund.

Fetsund sentrum har for øvrig et variert servicetilbud. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nært Lillestrøm sentrum som innehar et godt og variert utvalg av butikker, shoppingsenter, post, bank, apotek, mote, vinmonopol, helsetilbud, cafeer, barer, restauranter, kino, kulturhus etc. Strømmen storsenter med over 200 butikker, samt Lørenskog og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via god offentlig kommunikasjon og bil.

Tidsavstander i bil: Fetsund ca. 3 min, Lillestrøm ca. 8 min, Strømmen ca. 11 min, Oslo ca. 22 min, Gardermoen ca. 30 min.

Faste løpende kostnader

Stipulerte årlige kommunale avgifter er kr 9.500,- inkludert vann/avløp, renovasjon og feieavgift. I tillegg er det stipulert fellesutgift på kr 500,- per mnd. Inklusive snørydding og forsikring. (basert på erfaringstall).

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

1. etg:

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Tor-Inge Hoel Betten

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Tor-Inge Hoel på e-post
tib@sem-johnsen.no

Kontakt Tor-Inge Hoel på telefon
95 84 47 00

Tor-Inge Hoel Betten har bakgrunn fra Forsvaret og Politiet og har siden 1996 arbeidet med eiendomsmegling i Oslo og Akershus. Han har et omfattende kontaktnett og får svært gode vurderinger av private og profesjonelle eiendomsaktører. I de senere år har fokuset vært på salg av større enheter i Oslo Sentrum og Oslo Vest, samt mellomstore nye prosjekter, tomtesalg og bistand til eiendomsutviklere. Tor-Inge er daglig leder ved vårt kontor på Bekkestua.

Les mer