Tomtabakken 4B

Tomtabakken 4B

Prisantydning 4.950.000,-
Omkostninger 136.322,-
Totalpris 5.086.322,-
P-rom 133m2
Byggeår 1954
Soverom 4
Boligtype Enebolig
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christian A. Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Christian A. Aamodt

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  769m2
 • Bruksareal
  178m2
 • Bruttoareal
  197m2
 • Energimerke
  E – gul

Kort om eiendommen

FETSUND/NERDRUM - Meget pen og nyoppusset enebolig med veranda, stor hage og ettertraktet beliggenhet. Peis. Nytt bad og separat wc. Lekkert spisekjøkken. Varmepumpe.

Høydepunkter

Meget pen familiebolig idyllisk og barnevennlig boligområde på Balnes/Nerdrum
Vesentlig oppusset og oppgradert
4 soverom
Lekkert dusjbad + separat wc
Stilig kjøkken med spiseplass og peisovn
Stor stue med direkte utgang til veranda
Frodig og hyggelig hage
Meget gode solforhold
Luft-til-luft varmepumpe

Beliggenhet

Boligen er beliggende på Balnes/Nerdrum med nærhet til Garderåsen, Fetsund sentrum og Lillestrøm. Det er kort vei til barnehager, barneskole og offentlig kommunikasjon. Nærmeste busstopp ca. 200 meter fra boligen. Busstoppet heter Foss, og bussen bruker 12 min til Lillestrøm bussterminal.
Fetsund sentrum byr på de fleste bymessige fasiliteter. Det er kun et kort kjøretur til Lillestrøm, Strømmen og Oslo.
Flotte rekreasjonsområder i Fet og på Romerike med blant annet Glomma/Fetsund lenser med muligheter for bading, båtliv, fisking og turgåing. Fetsund lenser er i dag fredet som landets eneste gjenværende fløtningsanlegg. Det er bevart som et enestående kulturminne og et levende museum, med kafé, museumsbutikk og verksteder for tradisjonelt håndverk. Fetsund lenser ligger i et vakkert naturområde ved innfallsporten til Nord- Europas største innlandsdelta og har både natur- og kultursti. Øyeren, Tientjern, Varsjøen og Hvaltjern har også flott bademuligheter. Videre kan Fetsund skilte med golfbane, alpinanlegg, treningssentre, svømmehaller, m.v. Fetsund er beliggende sentralt med kort vei til E6 for kommunikasjon til Oslo/Gardermoen og videre veiforbindelser via Rv 35/Rv 2 for kommunikasjon til hele det sentrale Østlandsområdet. Det kan opplyses at det er ca. 7 km. til Lillestrøm, ca. 30 km. til Oslo og ca. 40 km. Gardermoen.

Megler

Portrettbilde av Christian A. Aamodt

Christian A. Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Christian A. på e-post
chaa@sem-johnsen.no

Kontakt Christian A. på telefon
95 04 10 71

Christian A. Aamodt er økonomi- og markedsføringsutdannet fra USA og har 20 års erfaring som eiendomsmegler. Aamodt jobber hovedsakelig med referanseoppdrag og har en sterk lidenskap for meglergjerningen og for sine kunder. Erfaring, kunnskap og sterkt kundefokus gjør at han ofte selger for de samme kundene og anbefales videre til andre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.