Velkommen til en hyggelig bolig på Kolsås! Her har du kun få min. gange til t-banen, buss, nærbutikker og skoler i tillegg til ypperlig turområde rundt Kolsåstoppen. Når leilighetene i 1.etg. ble utvidet, fikk leilighetene i 2.etg. store takterrasser motsydvest. Supre solforhold fra morgen og til godt utpå kvelden. Boligen har i dag to soverom, men det er mulig å gjøre om spisestuen til soverom som opprinnelig tegnet. Meget god lagringsplass. Garasjeplass.

Toppåsveien 5

Prisantydning 3.600.000,-
Omkostninger 108.622,-
Totalpris 3.708.622,-
P-rom 69m2
Byggeår 1953
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    700,-
  • Ligningsverdi
    904.535,-
  • Energimerke
    F – oransje

Kort om eiendommen

KOLSÅS - Lys og pen 3(4)-roms i 4-mannsbolig. Stor, solrik sydvestvendt takterrasse med fint utsyn. Sentralt, nær t-bane, buss og skoler.

Høydepunkter

- Stor, solrik takterrasse
- Fint utsyn utover området
- Sentralt beliggende på Kolsås med få min gange til bane/buss
- Kort vei til Kolsås Senter
- Flere skoler i området
- Lys leilighet med 2 (3) soverom
- Oppusset i 2004
- Meget godt med lagringsplass i boder i kjeller og på loft
- 1 garasjeplass + 1 utvendig biloppstillingsplass
- Peisovn

Beliggenhet

Sentralt beliggende med kun få minutters gange til både bane (Kolsåsbanen, Hauger stasjon) og buss ved Shellstasjonen (ruter mot Kolsås/Sandvika). Området har flere typer skoler, idrettspark, Rud Næringspark med mange arbeidsplasser samt kort vei til naturopplevelser rundt Kolsåstoppen.

På Kolsås Senter (nylig utvidet) finnes det flere forretninger, oppgradert Meny-butikk, Vinmonopol, spisesteder og snart ny helsestasjon. Nærbutikk også vis-a-vis Kolsås stasjon, søndagsåpen Joker. Ellers er det få minutter med bil - eller en sykkeltur - til både Rykkinn, Bærums Verk, Bekkestua og Sandvika. Det er aldri langt unna de fleste tilbud for de som liker friluftsliv og sport - sommer som vinter. Man er omgitt av flotte skimuligheter i Vestmarka og Bærumsmarka, lysløyper i Eineåsen og fra Skui samt innover mot Bærums Verk og Lommedalen. Ønsker du late dager med sol og strand så er det bare å sykle ned til Sandvika og ut til deilige Kalvøya, nybygde Kadettangen, eller innover mot idylliske Burudvann - kanskje ta en golfrunde før en herlig dukkert i ferskvann.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 7 527 pr År
Felleskostnader kr. 700 pr Mnd

Prognose kommunale gebyrer fakturert på snr. 3 inneværende år: