Toreskyrkjavegen 159 (tomt 27 i H28)

Toreskyrkjavegen 159 (tomt 27 i H28)

Prisantydning 1.500.000,-
Omkostninger 42.904,-
Totalpris 1.542.904,-
Boligtype Hyttetomt
Eierform Selveier
Solgt

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF / Leder Nyeboliger

Megler: Christopher Lejonberg

Kort om eiendommen

BYGGEKLAR TOMT MIDT I GAUSTATOPPEN NATURPARK: 1 172 m² ca. 980 moh. Rett ved alpinbakkene. Ski inn/ut.

Høydepunkter

- Stor tomt, ca. 1 172 m²

- Selger eier også tomten ved siden av mot skibakken, men ønsker å bygge selv på den. Til riktig pris kan de vurderes solgt samlet, totalt tomteareal er isf. ca. 2 379 m². Tilleggspris 200 000,- per hytte for godkjent rammetillatelse.

- Byggeklar tomt med infrastruktur nær tomtegrense

- Midt i Gaustatoppen Naturpark, rett ved alpinbakken

- Flott utsikt mot Gaustatoppen og Hardangervidda

Beliggenhet

Tomten har attraktiv beliggenhet ca. 980 moh. mellom alpinbakkene, og med god forbindelse til langrennsløypene og servicebygningene ved sentrumsområdene. Det er flott utsikt mot både Gaustatoppen, Skipsfjell, Gaustablikk og fjellheimen nordover med eksempelvis Gråfjell og Veggli. Umiddelbar nærhet til natur og høyfjell.

Alpint
Skianlegget på Gaustablikk er kjent for å være snøsikkert og for å åpne tidlig hvert år. Gjennom de siste årene har området utviklet seg til et moderne skianlegg med tilbud for hele familien. Skisenteret har nå 35 nedfarter og 13 heiser inkludert 2 ekspresstolheiser. Lengste nedfart er 3,8 km, og største høydeforskjell er 550 meter. For snowboard og offpist er området rundt Gaustatoppen anerkjent som et fantastisk og særdeles utfordrende terreng. Gaustabanen transporterer nå besøkende helt til toppen av Gaustatoppen, og fra toppen er det mulig å stå ned flere ulike renner med varierende vanskelighetsgrad, og ikke minst å nyte utsikten på veien ned.

Langrenn
Sesongen 2018-2019 ble Fase 1 av prosjektet Et Sprekere Gaustaområde ferdigstilt, som bygger nye langrennsspor mellom Gaustatoppen Naturpark, Gaustablikk Høyfjellshotell, skistadionen og videre inn mot Den Lykkelige Sportsmann og Vatnedalen. Det ble i 2017-2018 satt av midler på ca. kr 14 500 000,- til oppgraderingen av løypenettet, som er første fase på en større modernisering av langrennsløypenettet i Gaustaområdet.

Megler

Portrettbilde av Christopher Lejonberg

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF / Leder Nyeboliger

Kontakt Christopher på e-post
cl@sem-johnsen.no

Kontakt Christopher på telefon
47 37 10 31

Christopher Lejonberg er leder for Sem & Johnsen Prosjektmegling, og har 13 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen. I denne perioden har han bistått i mer enn 1 400 bolighandler, og arbeidet med store utviklinger som fritidsdestinasjonen Gausta ved Gaustatoppen, boligprosjektene Ringnes Park (Grünerløkka) og Hundsund (Fornebu) parallelt med at han har solgt brukte boliger og fritidsboliger i Oslo og omegn.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.