Toreskyrkjavegen 231 (& 229)

Toreskyrkjavegen 231 (& 229)

Prisantydning 2.750.000,-
Omkostninger 76.122,-
Totalpris 2.826.122,-
Boligtype Hyttetomt
Eierform Selveier
Solgt

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    825.386,-

Kort om eiendommen

2 byggeklare hyttetomter høyt i Gaustatoppen Naturpark! 1 004 m² + 860 m² ~1 041 moh. Ski inn/ut. Utsikt.

Høydepunkter

2 stk. byggeklare fritidstomter i Gaustatoppen Naturpark

1 004 m² og 860 m² ubebygde tomter

15 % BRA tomteutnyttelse

1 041 meter over havet

Høyt og fritt

Eksklusiv hyttegrend på høyfjellet

Ski inn/ut alpint og på langrenn

Ferdig opparbeidet infrastruktur med vei, vann, kloakk og fiber til tv og internett klart for tilkobling nær tomtegrense

Veletablert velforening med over 300 medlemmer www.gaustatoppen-naturpark.no/velforening

Beliggenhet

Herlig beliggende, ubebygde fritidstomter høyt i Gaustatoppen Naturpark, ca. 1 041 meter over havet. Nydelige siktlinjer mot bl.a. Gaustatoppen, Vestfjorddalen, Hardangervidda, Gråfjell og Vegglifjell. Eiendommene ligger mellom skibakkene og ved den nye langrennsløypa, øverst i Gaustatoppen Naturpark. Kort vei ned til senterområdet ved Bygget, skiutleie, servicesenter med mer. Populære turstier sommer som vinter rett rundt området.

Alpint
Skianlegget på Gausta er kjent for å være snøsikkert og for å åpne tidlig hvert år. Gjennom årene har området utviklet seg til et moderne skianlegg med tilbud for hele familien. Skisenteret har nå 35 nedfarter og 13 heiser inkludert 2 ekspresstolheiser samt 2 parker, 2 barneområder og 4 flombelyste bakker. For snowboard og offpist er området rundt Gaustatoppen anerkjent som et fantastisk og særdeles utfordrende terreng. Gaustabanen transporterer nå besøkende helt til toppen av Gaustatoppen, og fra toppen er det mulig å stå ned flere ulike renner med varierende vanskelighetsgrad, og ikke minst å nyte utsikten på veien ned. Se https://gausta.com/no/gausta-skisenter/ for mer info.

Langrenn
Som en komplett skidestinasjon tilbyr Gaustaområdet meget gode langrennsløyper.

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.