Torget 5

Torget 5

Prisantydning 6.500.000,-
Omkostninger 141.222,-
Totalpris 6.641.222,-
P-rom 107m2
Byggeår 1700
Boligtype Forretning
Eierform Selveier
Solgt

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Tor-Inge Hoel Betten

Kort om eiendommen

TORGET I DRØBAK - SJELDEN ANLEDNING - Unik eiendom - forretning - kontor - bolig

Beliggenhet

Torget 5 ligger som en av Drøbaks mest sentrale eiendommer midt på Torget i Drøbak. Rikelig med vinduer og utvendig utstillingsmonter montert på veggen mot det mest populære handelsområdet i byen. Området er svært godt besøkt hele året, men spesielt om sommeren hvor Torget fylles med handelsboder og sosiale arrangementer. Offentlig kommunikasjon med bussstopp på Torget. I sentrum er det mange ulike forretninger, kino, serveringssteder og gallerier. Stor parkeringsplass og gjestehavn i umiddelbar nærhet.

Lokalene utgjør kontor/forretningslokale på bakkeplan. Det er trappeløp fra første etasje opp til andre etasje hvor det også er en separat inngang med trapp rett ned til gaten. Det går en stor trapp fra første etasje og opp i kontorene i andre etasje. Det har tidliger vært bolig i andre etasje og det antas kurrant å søke bruksendring tilbake til bolig dersom det er ønskelig.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter og renovasjon omlag kr 9.000,- per år. Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere.

Innhold

1. etg: 41 m2 som omfattes av kontorlokaler, gang og wc

2. etg: 51/63m2 som omfattes av to kontorlokaler hvor det ene har egen inngang og trapp ned til fortau, samt kjøkken og toalett.

Loftetasje: 15m2 primærrom og ca 19m2 gulvflate.

Standard

Eiendommen er opprinnelig fra 1700 tallet og antas som en av Drøbaks eldste bygninger. Det er godt vedlikeholdt og fremstår tidsmessig med glattslipt betong på gulv og vegg i første etasje, lakkerte tregulv, malte paneler, nyere kjøkken og wc i to etasjer.

Megler

Portrettbilde av Tor-Inge Hoel Betten

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Tor-Inge Hoel på e-post
tib@sem-johnsen.no

Kontakt Tor-Inge Hoel på telefon
95 84 47 00

Tor-Inge Hoel Betten har bakgrunn fra Forsvaret og Politiet og har siden 1996 arbeidet med eiendomsmegling i Oslo og Akershus. Han har et omfattende kontaktnett og får svært gode vurderinger av private og profesjonelle eiendomsaktører. I de senere år har fokuset vært på salg av større enheter i Oslo Sentrum og Oslo Vest, samt mellomstore nye prosjekter, tomtesalg og bistand til eiendomsutviklere. Tor-Inge er daglig leder ved vårt kontor på Bekkestua.

Les mer