TORGGATA 6

TORGGATA 6

Prisantydning 3.200.000,-
Omkostninger 81.922,-
Totalpris 3.400.466,-
P-rom 110m2
Byggeår 1910
Boligtype Kontorlokale
Eierform Eierseksjon
Solgt

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Tor-Inge Hoel Betten

Kort om eiendommen

DRØBAK SENTRUM - NYOPPUSSET FORRETNINGSLOKALE - BANKHJØRNET

Høydepunkter

-Rålekre lokaler i hjertet av Drøbak Sentrum
-Store vindusflater
-Bakkeplan med direkte adkomst fra Torggata
-Stor kjeller etasje med WC, lager, møterom og service fasiliteter

Beliggenhet

Lokalet er svært godt eksponert på hjørnet i Torggata 6 - Niels Carlsens gate og er svært godt kjent som "Bankhjørnet" i Drøbak. Lokalene har store vindusflater mot Drøbak sentrums mest travle handlegater med forretninger, serveringssteder og gallerier som nærmeste naboer. Det er etablert mange nye forretninger, bakeri og servicetilbud i naboloaklene.Gjennom hele året er det godt med gjennomstrømming av turisme og folk. Her er ulike kles- og interiørbutikker, cafeer, kaffebarer, restauranter, frisører og eiendomsmeglerhus. Inngangspartiet er på hjørnet av bygget og har et flott trapperepo rett fra gaten og inn i lokalene. Torggaten er innfartsåren til hjertet av Drøbak og Drøbak Torg med sitt yrende liv store deler av året. I umiddelbar nærhet er også flere parkeringsplasser, bussholdeplass og drosjeholdeplass. Kort gangavstand til gjestehavenen med salg av ferske reker og sjømat fra båt, Drøbak turistkontor og Akvariet. Badeparken ligger også i umiddelbar gangavstand.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 4 184 pr Mnd

Innhold

1. etg: bruksareal utgjør 45 m2 som omfattes av et åpent, lyst lokale med gode innredingsmuligheter for kontor, forretning eller servicefunksjoner.
U. etg: Bruksareal utgjør 66m2 som omfattes av trappegang med trappeheis, bad/wc, lekerom, garderobe, lager, kjølerom.
Det er ulik tykkelse på vegger og noen skjevheter kan gi noe unøyaktig oppmåling - forbehold om mindre avvik.

Megler

Portrettbilde av Tor-Inge Hoel Betten

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Tor-Inge Hoel på e-post
tib@sem-johnsen.no

Kontakt Tor-Inge Hoel på telefon
95 84 47 00

Tor-Inge Hoel Betten har bakgrunn fra Forsvaret og Politiet og har siden 1996 arbeidet med eiendomsmegling i Oslo og Akershus. Han har et omfattende kontaktnett og får svært gode vurderinger av private og profesjonelle eiendomsaktører. I de senere år har fokuset vært på salg av større enheter i Oslo Sentrum og Oslo Vest, samt mellomstore nye prosjekter, tomtesalg og bistand til eiendomsutviklere. Tor-Inge er daglig leder ved vårt kontor på Bekkestua.

Les mer