Lys og pen 4-roms leilighet i 6-mannsbolig ved Torstad skole. Grønne og barnevennlige omgivelser i blindvei med trivelig fellesareal i midten av arealet. Gangavstand til buss, barnehager, skoler og nærbutikk. Boligen ligger i 2.etg. i bygget og har en romslig, overbygget veranda med sol store deler av dagen. Hyggelig og lys stue med delvis åpen kjøkkenløsning med spiseplass og ny kjøkkeninnredning, tre soverom og flislagt bad med nyere innredning. Utebod. Carport.

Torstadskogen 64 B

Prisantydning 4.150.000,-
Omkostninger 114.187,-
Totalpris 4.269.431,-
P-rom 75m2
Byggeår 1996
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.179,-
 • Fellesformue
  26.292,-
 • Fellesgjeld
  5.244,-
 • Ligningsverdi
  809.643,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

HVALSTAD/TORSTAD - Meget lys og pen 4-roms i trafikkstille omgivelser v/Torstad skole - Nyere kjøkken - Carport - Kort vei til sjøen og marka!

Høydepunkter

- Hyggelig sameie i grønne omgivelser
- Meget barnevennlig i blindvei
- Nær barnehage og skole
- Kort vei til buss og nærbutikk
- Nær både sjøen og marka
- Lys og tiltalende leilighet
- Nytt kjøkken i 2014
- Mulighet for å sette inn peis/vedovn
- Romslig veranda
- Carport
- Stor utebod

Beliggenhet

Hyggelig sameie bestående av småhusbebyggelse beliggende i et veletablert villastrøk på Torstad/Hvalstad. Trygge og barnevennlige omgivelser i blindvei med lekeplass på området. Steng for gjennomkjøring med bil til Torstadåsen, ellers gjennomgang for gående/syklende.

Det er ca 10 min gange til bussholdeplasser nede ved Billingstadveien/Fekjan, samt ved Kirkeveien mot Hvalstad. Tog fra Hvalstad stasjon, ca kvarter til fots.

Kiwi er nærmeste dagligvareforretningen, kun få minutters gange ned til forretningsbyggene og bensinstasjonen ved Smedsvingen. Ellers er det kort vei til både Holmen Senter med et godt utvalg av matforretninger, klær og sko samt Vinmonopol og bibliotek. På Nesbru senter finner du en stor Rema 1000 forretning, ulike helse- og velværetilbud samt take-away muligheter. For de som ønsker større utvalg så kommer du raskt til både Asker og Sandvika.

Det er en forholdsvis ny barneskole på Hvalstad, dog kan man også velge både Billingstad og Mellom-Nes. Torstad Ungdomsskole ligger i umiddelbar nærhet og det er en rask sykkeltur ned til Nesbru Videregående. Barnehager like ved.

Nærheten til sjøen er behagelig om sommeren, du kan sykle ned til Holmenskjæret, et eldorado for de med små barn som kan løpe rundt på plenen og med en fin og oversiktlig bukt å bade i. Videre kan du kjøre videre utover mot Hvalstrand og Vollen, her finnes flere badestrender, muligheter for båtplass og du kan avslutte med en god middag på Vitos i Vollen!