Tostrups gate 23

Tostrups gate 23

Prisantydning 18.750.000,-
Omkostninger 441.522,-
Totalpris 19.191.522,-
P-rom 192m2
Byggeår 1935
Soverom 4
Boligtype Rekkehus
Eierform Selveier
Solgt

Adv.Tom Elliot Johnsen

Partner / Advokat / Eiendomsmegler

Megler: Adv.Tom Elliot Johnsen

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  471m2
 • Bruksareal
  218m2
 • Bruttoareal
  240m2
 • Ligningsverdi
  3.135.436,-

Kort om eiendommen

FROGNER - Stilfullt Townhouse endehus i klassisk funkis tegnet av arkitekt Mosse Nissen - Innholdsrikt og tilbaketrukket - Carport og p-plass

Høydepunkter

- Stilfullt Town House enderekkehus i funkis stil
- Innholdsrikt
- Rolig og tilbaketrukket beliggenhet
- Carport og 2 p-plasser

Beliggenhet

Meget attraktivt og tilbaketrukket beliggende i et populært, veletablert og fasjonabelt boligstrøk på Frogner, på nedsiden av Bygdøy Allé. Få minutters gange til alt Frogner har å by på, samt kort vei til Frognerparken.

Bygdøy Allé (og nærområdet) er kjent for sine nisjeforretninger, flotte restauranter og hyggelige kaféer samt noen av Oslos beste forretninger for ferskvarer innen fisk og skalldyr, ost og delikatesser.

God offentlig kommunikasjon i nærområdet med flere busser i Bygdøy Allé, buss i Thomas Heftyes gate, bytrikk i Frognerveien og i Drammensveien, samt både tog og flytog fra Skøyen/ Sjølyst.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr 15 716,- for 2018
Eiendomsskatt kr 16.300,- for 2018
Øvrige kostnader som forsikring, strøm osv. vil variere avhengig av antall personer i husstanden.

Innhold

Underetasje:
Entré med garderobe. Hall med åpen trapp med garderobe under. Kjellerstue/kontor med peis og faste hyller. Separat wc. 5 boder hvorav en med utslagsvask og sluk samt utgang via utvendig trapp til bakgård.

1. etasje:
Hall med åpen trapp og utgang til vestvendt, dels overbygget balkong ca. 7 kvm. Stue med kamin. Spisestue med kasetthimling. Kjøkken med hvitevarer. Anretning med utgang til bakgård med carport.

2. etasje:
Trapperom/gang. 4 soverom hvorav hovedsoverom med direkte adkomst til bad samt ett soverom med utgang til luftebalkong - soverom 4 er i dag innredet til vaskerom.

Megler

Portrettbilde av Adv.Tom Elliot Johnsen

Adv.Tom Elliot Johnsen

Partner / Advokat / Eiendomsmegler

Kontakt Adv.Tom Elliot på e-post
tej@sem-johnsen.no

Kontakt Adv.Tom Elliot på telefon
92 21 38 20

Advokat Tom Elliot Johnsen er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde han også utviklings-, samt personal- og driftsansvar.

Johnsen er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hans spesialitet er eiendommer i det øvre prissjikt, og han har gjennom mange år opparbeidet seg en stor kontaktflate som er viktig i utførelsen av disse.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.