Treschows gate 17 D

Treschows gate 17 D

Prisantydning 3.350.000,-
Omkostninger 7.588,-
Totalpris 3.549.956,-
P-rom 49m2
Byggeår 1939
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Kristian Ask

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.354,-
 • Fellesformue
  74.835,-
 • Fellesgjeld
  192.368,-
 • Ligningsverdi
  947.068,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

SAGENE/BJØLSEN - Lys 2(3)- roms leilighet med balkong - Fyring og varmtvann inkludert i felleskostnader - Sentral beliggenhet med nærhet til park- og turområder - Ingen dok. avgift - Kort vei til BI

Høydepunkter

- Lys og pen 2- roms leilighet
- Gjennomgående leilighet med god standard
- Store vindusflater som gir mye lys
- Bad fra 2000 pusset opp i regi av borettslaget
- Dyrehold tillatt
- Kort vei til off. kommunikasjon
- Kort vei til parker og grøntarealer
- Godt driftet borettslag med god vedlikeholdshistorikk
- Lave omkostninger
- Mulighet for å gjøre om til 3-roms
- Varmtvann og fyring inkluder i felleskostnadene
- Balkong med utgang fra stuen
- Fellesvaskeri i kjeller
- Sentral beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget sentralt, midt i hjertet av Bjølsen, med alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet. Fra bygården har du gangavstand til Nydalen, Sagene, Torshov og Grünerløkka med alt dette innebærer. Området er kjent for et rikt utvalg av caféer og spisesteder hvor Bjølsen Bakeri, Mat&Mer, Pizza Pancetta, Bjølsen Sushi, La Casa, Sagene Lunsjbar, Trikkestallen, Grisen, Kokosbollefabrikken og Kaffe Gram er et lite utvalg som er verdt å nevne. Flere matvarebutikker i nærheten hvorav Rema 1000 ligger nærmest, kun 1 minutt fra gården.

Bjølsen og området rundt er i konstant positiv utvikling og vekst med flere nye kaféer, nisjebutikker og større prosjekter som gagner befolkningen i området. Idylliske Voldsløkka, Bjølsenparken og Hjemmets kolonihager med koselige Portveien 2, er kun noen få minutters gange eller en kort sykkeltur fra leiligheten. Det er også kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. I 2018 vil SF Kino åpne landets største og mest moderne Kino på Storo med 11 saler og nesten 2000 seter!

Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Bjølsenparken, Geitmyra skolehager og -gård, Akerselva Miljøpark, Myraløkka og Voldsløkka rett rundt hjørnet.

Meglere

Portrettbilde av Henning Huse

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Henning på e-post
huse@sem-johnsen.no

Kontakt Henning på telefon
45 51 97 50

Henning er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i juni 2015, og startet sin karrière som backoffice gjennom studietiden hos Krogsveen på Tjuvholmen. Deretter ble han eiendomsmegler og partner hos Nordvik & Partners på Frogner. Gjennom sin karrière har han bistått i over 500 boligsalg, hvorav hovedandelen er bruktboliger i selskapets primærområder samt prosjekterte boliger under oppføring.

Henning har i over fem år arbeidet med egen portefølje og som co-megler for en av selskapets mest omsettende meglere i høyprissegmentet, Jan Fredrik Bonde. Sammen utgjør de et team med bred erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon.

Henning er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika. Han blir beskrevet som en lojal, tillitvekkende og tilgjengelig eiendomsmegler.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.