Trondheimsvegen 102 C

Trondheimsvegen 102 C

Prisantydning 6.990.000,-
Omkostninger 196.018,-
Totalpris 7.186.018,-
P-rom 103m2
Byggeår 2017
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Megler: Helene Røgler

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.968,-
  • Energimerke
    C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Jessheim Panorama - Ny og innflyttingsklar 4-roms hjørneleilighet med stor sydvestvendt balkong, flott utsyn, 2 garasjeplasser, heis og felles takterrasse.

Høydepunkter

Svært tiltalende og moderne 4-roms hjørneleilighet i det nyoppførte boligprosjektet Jessheim Panorama, med attraktiv og sentral beliggenhet i hjertet av Jessheim. Leiligheten har en stor sydvestvendt hjørnebalkong med gode solforhold og hyggelig utsyn, sportsbod og 2 medfølgende garasjeplasser i underliggende garasjeanlegg.

Innvendig fremstår leiligheten som moderne og tidsriktig med smarte og påkostede løsninger. Boligen har en romslig stue med åpen løsning mot innholdsrikt kjøkken fra Sigdal, to pent flislagte bad med gulvvarme og downlightsbelysning, tre gode soverom, gang med plass for garderobeskap og romslig bod/walk-in-garderobe.

Verdt å merke seg
- 4-roms hjørneleilighet med svært god planløsning
- Beliggende i 4. etasje
- 3 romslige soverom
- 2 delikate, flislagte bad
- Hovedsoverom med eget bad og walk-in-garderobe
- Stor stue med åpen løsning mot kjøkken
- Kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer
- Gode sol- og utsiktsforhold
- Hjørnebalkong på ca. 22 kvm
- Felles takterrasse på ca. 200 kvm
- 2 garasjeplasser medfølger
- Sportsbod medfølger

Beliggenhet

Jessheim Panorama ligger midt i hjertet av Jessheim sentrum. Distriktets største kjøpesenter, Jessheim Storsenter og Ullensaker Kulturhus er så å si rett utenfor døren. Det samme er Storgata med flere hyggelige kaféer og restauranter. Det er kun fem minutters gange til jernbanestasjonen med god buss- og togforbindelse til Oslo, Lillestrøm, Gardermoen og nordover mot Eidsvoll. Dersom du skal lenger av gårde er det kun noen få minutters kjøring til Oslo Lufthavn / Gardermoen. Nordbytjernet som er kommunens samlingspunkt om sommeren, med badeplass og turmuligheter, ligger i umiddelbar nærhet.

Megler

Portrettbilde av Helene Røgler

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Kontakt Helene på e-post
hr@sem-johnsen.no

Kontakt Helene på telefon
97 77 66 80

Helene har jobbet med prosjektmegling siden 2014 og var ferdig med sin utdannelse på BI sommeren 2015. Helene er meget kvalitetsbevisst og ble utmerket som årets eiendomsmeglerstudent i sitt kull. Helene er en pliktoppfyllende, positiv og ryddig ung dame som alltid har et smil på lur.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.