Tunfaret 12

Tunfaret 12

Prisantydning 3.300.000,-
Omkostninger 83.882,-
Totalpris 3.393.601,-
P-rom 33m2
Byggeår 1973
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.500,-
 • Fellesgjeld
  9.719,-
 • Ligningsverdi
  686.372,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

VINDEREN - Topp/endeleilighet med solrik balkong, hyggelig utsyn og garasje. Godt utnyttet 1-roms med adskilt alkove. Nærhet til sentrum, marka og T-bane.

Høydepunkter

- Topp/endeleilighet, fritt beliggende på Vinderen med grønt og hyggelig utsyn.
- Stille og fredelig med nærhet til marka og samtidig sentralt med kort vei til sentrum og T-bane.
- Balkong med morgen og formiddagssol.
- Store vindusflater.
- Egen garasjeplass.
- Selveier med gode muligheter for utleie.
- 500 meter til T-banestasjon på Vinderen/Blindern.
- Åpen kjøkkenløsning med innredning fra 2006 og hvitevarer.
- Plass til spisebord i tillegg til barløsning.
- Adskilt alkove (oppleves som soverom).
- Fyring og varmtvann inkludert i fellesutgiftene.
- Fine fellesarealer med stor hage og platting.

Beliggenhet

Dette er den perfekte boligen for den som ønsker nærhet til bylivet, men samtidig kort vei til marka. Vinderen ligger like ved Majorstuen med kun 10 minutters gange eller en kort buss/t-banetur til "alt" av servicetilbud.

Fra leiligheten er det også gangavstand til Blindern, forskningsparken, Vinderen skole og Rikshospitalet. Selve leiligheten er østvendt, har utsyn over grønne omgivelser og er godt skjermet fra byens travelhet. For de som verdsetter marka har man enkel tilgang til denne via Gaustadskogen, eller Nordmarka en trikketur unna. T-banen fra Blindern/Vinderen er kun 500 meter fra leiligheten og bruker 5 minutter til Majorstuen stasjon.

Mer om eiendommen

Faste løpende kostnader

Felleskostnader utgjør kr. 2 500,- pr. mnd.
Eiendomsskatt for 2017 utgjorde kr. 0,-.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Topp/endeleilighet med store vindusflater og effektiv planløsning. Leiligheten er på 33 m² (P-rom) som omfattes av:

Entré/gang, åpen kjøkkenløsning, stue med adkomst til solrik balkong, adskilt alkove (oppleves som soverom) og flislagt baderom.

9V5A0633-Edit
9V5A0646-Edit

For øvrig praktisk garderobe på 2 m² med adkomst fra entré/gang. I tillegg medfølger garasjeplass og liten gitterbod i kjeller.

Standard

Innflyttingsklar og effektiv leilighet med balkong som har hyggelig utsyn over felles hage, samt grøntarealer som hindrer innsyn. Leiligheten er vendt mot øst og de store vindusflatene i stuen, samt glassrekkverk på balkongen slipper inn mye naturlig lys som og gir en god romfølelse - oppleves større enn sine 33 m²! Balkongen ble pusset opp i 2010 og har plass til utemøblement for å nyte morgen- og formiddagssolen.

Lys stuedel med store vindusflater, grønt utsyn og plass til sofaseksjon. Også plass til spisebord i tillegg til barløsning på kjøkken.

Åpent kjøkken gir en effektiv løsning med stor benkeplass og takhøye skap som gir godt med oppbevaring.

Lys innredning fra 2006 med benkeplate i laminat og fliser over benk. Brukervennlig utstyrt med hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap (fryser i garderoben).

Adskilt alkove som oppleves som soverom, godt innredet med garderobeskap.

Flislagt bad/wc med dusjkabinett, wc, servantseksjon og skap for oppbevaring. Toppmatet vaskemaskin medfølger og det er i tillegg felles vaskeri i kjeller. Baderommet er fult funksjonelt, men tetthetsfunksjonen er i sluttfasen av forventet levetid.

Adkomst fra entré/gang til garderobe med plass til fryser. Ved behov kan garderoben enkelt gjøres om til et lite kontor.

Innvendig gulv består av nyere eikeparkett i stue og kjøkken, samt original eikeparkett i entré/gang og alkove. Fliser på baderom. Resterende overlater av malte flater og tekstiltapet.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Bygningen er oppført i henhold til normal byggeskikk på oppføringstidspunktet og er normalt vedlikehold i regi av sameiet.

9V5A0619-Edit
9V5A0686-Edit

Byggemåte i betong og fasader i teglstein. Balkongen ble pusset opp i 2010 med glassrekkverk. Vinduer av 2- lags isolerglass.

Se utferdiget tilstandsrapport som følger vedlagt i komplett salgsprospekt for ytterligere teknisk beskrivelse.

Bebyggelse

Veletablert område i hovedsak bestående av leilighetsbygg og villabebyggelse.

Tomt

Eiet tomt: 2295 kvm.
Stor felles hage opparbeidet med plen, trær og prydbusker. Solrik platting som egner seg perfekt til grilling og samvær. Forøvrig er tomten opparbeidet med asfaltert adkomst og hellebelagt gangvei.

9V5A0677-Edit
9V5A0662-Edit

Parkering

Egen garasjeplass i felles garasjeanlegg. Forøvrig gode parkeringsforhold i gate etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Adkomst fra Rasmus Winderens vei. Adkomst til garasje fra Tunfaret.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer (inkludert i fellesutgiftene). Forøvrig elektrisk oppvarming med stråleovn på baderom.

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet Tunfaret 12. Sameiet består av 36 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter.

Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to seksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Skoler

Eiendommen sokner til Vinderen skole som ligger i umiddelbar nærhet (5 min gange).

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene.

9V5A0716-HDR-Edit
9V5A0722-Edit
9V5A0604-Edit

Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.

9V5A0589-Edit
Flislagt baderom

Meglere

Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer
Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer