TURBINVEIEN 12

TURBINVEIEN 12

Prisantydning 3.600.000,-
Omkostninger 15.857,-
Totalpris 3.615.857,-
P-rom 47m2
Byggeår 2013
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.654,-
  • Fellesformue
    14.364,-
  • Energimerke
    B – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Nyere (2013) og fantastisk 2-roms med heis og balkong på 15 m2 - Lave kjøpsomkostninger og ingen fellesgjeld

Høydepunkter

Velkommen til Turbinveien 12 i Kværnerbyen.

Lekker 2-roms leilighet med svært god beliggenhet i populære Kværnerbyen. Leiligheten ligger fint til i 2.etasje med heis fra bakkeplan og består av entre, soverom, bad, og stue med åpen kjøkkenløsning. Dette er en borettslagsleilighet uten fellesgjeld, noe som gir lave kjøpsomkostninger og lave månedlige felleskostander. Felleskostnadene inkluderer det meste av det du trenger i det daglige, som fyring og varmtvann, samt TV og internett.

Leiligheten ligger meget fint til internt, tilbaketrukket mot bakgården, midt imellom byggene i front og har derfor fint utsyn og gode lys- og solforhold. Leilighetsbygget stod ferdig i 2013 og har en gjennomgående god standard. Verdt å bemerke seg er leilighetens svært romslige balkong på hele 15,5 kvm som ligger sydvendt, med gode solforhold. I tillegg til denne balkongen finens det en felles takterrasse med heisadkomst. Leiligheten har standard fra byggeåret, med slette overflater, pen eikeparkett og godt med garderober for oppbevaring. I tillegg disponerer den en romslig kjellerbod på ca. 8 kvm.

Områdene rundt leiligheten er svært pene og bakgården er forøvrig også premiert av Oslo kommune, som den vakreste. Dette ble gjort av hagebykomiteen sommeren 2018. Sentral beliggenhet med nærhet til Sørenga, Barcode/Sentrum, Vålerenga og Ekeberg. Rolig og etablert boligområde. Bra kollektiv tilbud med buss 32 fra Kværnerbyen og buss 34, 70, 74 fra Konows gate Reisetid fra Oslo S er ca 5 minutter

Beliggenhet

Kværnerbyen er en ny bydel under utvikling, sentralt beliggende på Kværner Brugs gamle tomt i Lodalen. I dag er området forvandlet til et attraktivt boligområde med høy kvalitet. Området ligger rolig tilbaketrukket mellom Ekeberg og Vålerenga og er flott opparbeidet med parkmessig preg.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.