Turbinveien 12

Turbinveien 12

Prisantydning 3.600.000,-
Omkostninger 15.857,-
Totalpris 3.615.857,-
P-rom 47m2
Byggeår 2013
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Kristian Ask

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.654,-
  • Fellesformue
    14.364,-
  • Energimerke
    B – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Nyere (2013) og fantastisk 2-roms med heis og balkong på 15 m2 - Lave kjøpsomkostninger og ingen fellesgjeld

Høydepunkter

Velkommen til Turbinveien 12 i Kværnerbyen.

Lekker 2-roms leilighet med svært god beliggenhet i populære Kværnerbyen. Leiligheten ligger fint til i 2.etasje med heis fra bakkeplan og består av entre, soverom, bad, og stue med åpen kjøkkenløsning. Dette er en borettslagsleilighet uten fellesgjeld, noe som gir lave kjøpsomkostninger og lave månedlige felleskostander. Felleskostnadene inkluderer det meste av det du trenger i det daglige, som fyring og varmtvann, samt TV og internett.

Leiligheten ligger meget fint til internt, tilbaketrukket mot bakgården, midt imellom byggene i front og har derfor fint utsyn og gode lys- og solforhold. Leilighetsbygget stod ferdig i 2013 og har en gjennomgående god standard. Verdt å bemerke seg er leilighetens svært romslige balkong på hele 15,5 kvm som ligger sydvendt, med gode solforhold. I tillegg til denne balkongen finens det en felles takterrasse med heisadkomst. Leiligheten har standard fra byggeåret, med slette overflater, pen eikeparkett og godt med garderober for oppbevaring. I tillegg disponerer den en romslig kjellerbod på ca. 8 kvm.

Områdene rundt leiligheten er svært pene og bakgården er forøvrig også premiert av Oslo kommune, som den vakreste. Dette ble gjort av hagebykomiteen sommeren 2018. Sentral beliggenhet med nærhet til Sørenga, Barcode/Sentrum, Vålerenga og Ekeberg. Rolig og etablert boligområde. Bra kollektiv tilbud med buss 32 fra Kværnerbyen og buss 34, 70, 74 fra Konows gate Reisetid fra Oslo S er ca 5 minutter

Beliggenhet

Kværnerbyen er en ny bydel under utvikling, sentralt beliggende på Kværner Brugs gamle tomt i Lodalen. I dag er området forvandlet til et attraktivt boligområde med høy kvalitet. Området ligger rolig tilbaketrukket mellom Ekeberg og Vålerenga og er flott opparbeidet med parkmessig preg.

Megler