Tverrvegen 11, leilighet 06-84

Tverrvegen 11, leilighet 06-84

Prisantydning 4.490.000,-
Omkostninger 19.127,-
Totalpris 4.509.127,-
P-rom 68m2
Byggeår 2017
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Visningstider

  • Tirsdag 22. sep.
    Kl. 14.00 – 15.00

Meld deg på visning her

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Lene Markegård

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    4.042,-

Kort om eiendommen

Tiltalende og flott 3-roms selveierleilighet fra 2017 med balkong, garasjeplass og god standard. Lave kjøpsomkostninger!

Beliggenhet

Sørumsand ligger i nye Lillestrøm kommune, midt i Akershus, og er i sterk vekst blant annet grunnet sin sentrale plassering i forhold til både Gardermoen og Lillestrøm.

Her er det godt å bo og leve, med et stort utvalg av butikker og servicetilbud og det du trenger i hverdagen rett i nærheten. Her finnes også gode barnehager og barne- og ungdomsskoler samt videregående skole. Det er et aktivt kultur- og organisasjonsliv, med en rekke av aktiviteter og arrangementer innen sport og kultur. Glomma, som er Norges lengste elv, flyter sakte forbi med alle de muligheter det bringer med seg. Her kan man padle en rolig morgentur, eller forsøke å fiske middagen selv eller bare rusle i strandkanten. Området ved Bingsfossen er kjent for å være et spesielt vakkert område ved Glomma, og er også kjent som en god fiskeplass og som et eget utendørs svømmebasseng.

Sørumsand har vakker natur som byr på en rekke turmuligheter, både sommer som vinter. Du kan vandre langs blåmerkede stier, sykle langs de mange skogsbilvegene eller bade i et stille skogsvann. Vinterstid kjøres det opp mange skiløyper, og i tillegg finner du også lysløyper her. Det er kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, svømmehall, badevann, hesteridning, golfbane og treningssenter m.m., så her er det ingen grunn til å engste seg for at det skal være lite å finne på. Og skulle en storbytur friste, er det bare knappe 30 minutter til både Gardermoen og Oslo.

Matrikkel

Gnr. 246 bnr. 56 snr. 84 orgnr. 919135174 i Lillestrøm kommune

Adresse

Tverrvegen 11, leilighet 06-84
1920 Sørumsand
6. etasje

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.