ULFSTENS GATE 1A

ULFSTENS GATE 1A

Prisantydning 6.200.000,-
Omkostninger 173.012,-
Totalpris 6.382.050,-
P-rom 78m2
Byggeår 1935
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.582,-
 • Fellesformue
  92.512,-
 • Fellesgjeld
  9.038,-
 • Energimerke
  G – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Fantastisk 3-roms med solrik balkong, lite innsyn, peis og gjennomgående god standard beliggende stille til i blindgate

Høydepunkter

Meget lekker og skjermet 3-roms eierseksjon beliggende i enveiskjørt, rolig gate på Majorstuen. Leiligheten er gjennomgående med en svært god planløsning og særdeles lite innsyn. Stor stue med peis, god plass til det man måtte ønske av møblement, herunder også spisestue, og utgang til solrik balkong mot sørvest. To store soverom med god skapplass, kjøkken og romslig bad som er pusset opp i regi av sameiet i 2006 også med nytt røropplegg. Bakgården er grønn, solrik og svært barnevennlig uten biltrafikk.

Leiligheten er svært pen og pusset opp i flere runder med bl.a. nytt kjøkken i 2016, nymalte flater, nyslipte gulv og nye vinduer i 2018» Rettelse fordi vinduet på hovedsoverommet ikke er byttet ut, dette er fra 1988.

-Nydelig beliggenhet og god standard
- God takhøyde på 2,63 cm
- Flott planløsning
- Balkong
- Peis i stuen
- Fyring, varmtvann, TV og internett inkl. i felleskostnadene.
- Godt vedlikeholdt boliggård.
- Særdeles veldrevet styre.
- Fibernett med optisk kabel inn i boligen.
- Egen vaktmesterbolig med interne vaktmestertjenester.

Beliggenhet

Svært attraktiv beliggenhet på Uranienborg/Majorstuen like ved Bogstadveien. Her bor du kjempesentralt, men samtidig tilbaketrukket, stille og rolig med kort vei til det meste. Til tross for at boligen ligger ca. 100 meter inn fra Bogstadveien er det ingen sjenerende støy fra verken trikk, biltrafikk eller nattstøy fra den populære gaten.

I nabolaget finner du alt av fasiliteter, som matbutikker, restauranter, kaféer, utesteder, treningssentre, vinmonopol, hotell, bensinstasjon, apotek, frisør, jernvare, interiør og andre spesialbutikker, i tillegg til det store utvalget av motebutikker i Bogstadveien/Hegdehaugsveien.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.