Ullern Allé 21

Ullern Allé 21

Prisantydning 8.500.000,-
Omkostninger 214.342,-
Totalpris 8.729.475,-
P-rom 99m2
Byggeår 1983
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.347,-
 • Fellesformue
  15.562,-
 • Fellesgjeld
  15.133,-
 • Ligningsverdi
  1.397.694,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

ULLERN/ÅSJORDET - Praktfull og nøkkelferdig boligdesignet endeleilighet med full dokumentasjon og garanti - "ny-bolig følelse" peis - 2 bad - garasje - attraktiv beliggenhet - svært sentralt.

Høydepunkter

Velkommen til denne flotte og eksklusive gjennomgående endeleiligheten med vinduer på tre sider. Boligen har gjennomgått en omfattende og delikat oppgradering i 2017 med bl.a. ny og tidsriktig planløsning og nye overflater, nytt kjøkken med integrerte hvitevarer, 2 nye bad med lekre detaljer, utskiftning av elektrisk anlegg, nye gulv og innvendige flater. Selger har lagt vekt på å skape en innbydende stemning ved bruk av behagelige og varme farger.

Boligen oppleves som "ny" da ingen har bebodd leiligheten siden oppussing. Her kan du kan flytte rett inn i god tid før juletiden.

Det leveres informasjonsmappe med all nødvendig dokumentasjon på utførelse og materialvalg der også bruksanvisninger og garantidokumenter fra underleverandører ligger. Denne blir tilgjengelig på visning og følger boligen.

Kort fortalt:
* Hovedsoverom med eget bad.
* Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer.
* To flotte bad med interiør levert av Foss bad fliser fra Fagflis.
* Utstrakt bruk av LED-belysning.
* Store vinduer og flott intern beliggenhet slipper inn mye lys.
* Meget god ekstern lagring med 3 medfølgende boder (i kjeller, i garasje, samt på hovedterrasse.
* Solrik sydvestvendt terrasse med utgang fra stue/kjøkken.
* Østvendt balkong med herlig morgen og formiddagssol.
* Hyggelig peis i stue.
* Garasjeplass medfølger.
* Det leveres komplett FDV/ informasjonsmappe på utførte arbeider.

Beliggenhet

Meget attraktiv og rolig beliggenhet i et veletablert og barnevennlig område på Ullern. Kort spaseravstand til T-banestasjon på Åsjordet hvor man også finner nærbutikk, samt offentlig ladestasjoner for elbil. Pent opparbeide fellesarealer med parklignende områder, sittegrupper, lekeplass og asfalterte gangstier.

Meglere

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer