Ullern Allé 21

Ullern Allé 21

Prisantydning 8.500.000,-
Omkostninger 214.342,-
P-rom 99m2
Byggeår 1983
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt
Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Marit Tukjaer Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.347,-
 • Fellesformue
  15.562,-
 • Fellesgjeld
  15.133,-
 • Ligningsverdi
  1.397.694,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

ULLERN/ÅSJORDET - Praktfull og nøkkelferdig boligdesignet endeleilighet med full dokumentasjon og garanti - "ny-bolig følelse" peis - 2 bad - garasje - attraktiv beliggenhet - svært sentralt.

Høydepunkter

Velkommen til denne flotte og eksklusive gjennomgående endeleiligheten med vinduer på tre sider. Boligen har gjennomgått en omfattende og delikat oppgradering i 2017 med bl.a. ny og tidsriktig planløsning og nye overflater, nytt kjøkken med integrerte hvitevarer, 2 nye bad med lekre detaljer, utskiftning av elektrisk anlegg, nye gulv og innvendige flater. Selger har lagt vekt på å skape en innbydende stemning ved bruk av behagelige og varme farger.

Boligen oppleves som "ny" da ingen har bebodd leiligheten siden oppussing. Her kan du kan flytte rett inn i god tid før juletiden.

Det leveres informasjonsmappe med all nødvendig dokumentasjon på utførelse og materialvalg der også bruksanvisninger og garantidokumenter fra underleverandører ligger. Denne blir tilgjengelig på visning og følger boligen.

Kort fortalt:
* Hovedsoverom med eget bad.
* Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer.
* To flotte bad med interiør levert av Foss bad fliser fra Fagflis.
* Utstrakt bruk av LED-belysning.
* Store vinduer og flott intern beliggenhet slipper inn mye lys.

Mer om eiendommen

* Meget god ekstern lagring med 3 medfølgende boder (i kjeller, i garasje, samt på hovedterrasse.
* Solrik sydvestvendt terrasse med utgang fra stue/kjøkken.
* Østvendt balkong med herlig morgen og formiddagssol.
* Hyggelig peis i stue.
* Garasjeplass medfølger.
* Det leveres komplett FDV/ informasjonsmappe på utførte arbeider.

Beliggenhet

Meget attraktiv og rolig beliggenhet i et veletablert og barnevennlig område på Ullern. Kort spaseravstand til T-banestasjon på Åsjordet hvor man også finner nærbutikk, samt offentlig ladestasjoner for elbil. Pent opparbeide fellesarealer med parklignende områder, sittegrupper, lekeplass og asfalterte gangstier. Gangavstand til flere skoler og barnehager, området sogner til Bjørnsletta skole

Stuen, spiseplassen og kjøkkenet er samlet i en åpen og moderne løsning
Stue med peis

Området har ellers flotte rekreasjonsområder bl.a. langs Lysakereelven og i Mærradalen, med turstier/skiløyper videre oppover mot Sørkedalen og Nordmarka. CC Vest og Røa like ved har et rikholdig utvalg av service- og forretningstilbud med eksklusive kolonialforretninger, vinmonopol, post, bank, apotek, treningssenter m.m.

Innhold

Innholdsrik og romslig 4-roms eierseksjon beliggende i 2. etasje fra inngansparti/byggets 3. boligetasje. Primærrom utgjør 99 m² som omfattes av romslig entré med garderobe, stue med peis og utgang til vestvendt terrasse, kjøkken og spisestue i åpen løsning mot stuen, tre soverom, garderobe/bod med adkomst fra entré, bad/wc/vaskerom med adkomst fra entré og bad/wc med adkomst fra det ene soverommet.

Takstmann har beregnet innvendig bod/garderobe med adkomst fra entré som del av P-rom.

Etter omfattende renovering er leilighetens planløsning vesentlig endret og fremstår som moderne, lettstelt og praktisk. Stue, spisestue og kjøkken er samlet mot vest (byggets 3.boligetasje) Fra denne siden har man utgang til en romslig og moderne vestvendt terrasse på ca. 15 m² med ettermiddags-/kveldssol. Tre soverom er etablert i enden mot øst. Fra det ene soverommet har man utgang til østvendt balkong på ca. 11 m² med morgensol og hyggelig utsyn mot villaområdet.
Eier disponerer i tillegg bod med adkomst fra den vestvendte terrassen på 2,5 m², kjellerbod på 2,9 m² og bod i tilknytning til medfølgende garasjeplasse (ca. 2,5 m²).

Standard

Velkommen til en av Åsjordets kanskje lekreste leiligheter? fullstendig totaloppusset i 2017 med helt ny planløsning.
Leiligheten leveres med full FDV mappe og 5 års reklamsjonsrett på elektrisk anlegg, våtrom, kjøkken og hvitevarer.
Velkommen til en "ny" bolig du kan flytte rett inn i.

Gjennomgående og smakfull endeleilighet som nylig er blitt tegnet om og omfattende renovert.

Badekar med hånddusj, veggfestet klosett med skjult sisterne og moderne tidsmessig innredning
Lys og åpen stue

Sjeldent praktisk planløsning med moderne god utnyttelse av arealene. Dette inkluderer nytt tidløst kjøkken etablert i tilknytning til stue og nytt fast inventar, to nye delikate bad, nye gulv i klassisk en-stavs eikeparkett, renovering av innvendige overflater, utstrakt bruk av energibesparende LED-belysning i himlinger og nytt elektrisk anlegg.
Standardheving av begge terrasser, vestvendt terrasse har i tillegg integrert sidebelysning.
Alle arbeider er utført av fagfolk med garantier. Boligen fremstår som nøkkelferdig og har ikke vært bebodd etter oppgraderingen - her kan man flytte rett inn!

Kjøkken:
Tidløst moderne tilpasset kjøkken med god skap- og benkeplass. Innredningen har glatte grå fronter. Benkeplater i trykklaminat med glattlimt kum. Evoline stikkontakt med USB innfelt i benkeplaten. Lyslister og belysning er montert under overskap.

Utstrakt bruk av energibesparende LED-belysning i nedforet himling
Fra spiseplassen mot stuen

Ventilator med kullfilter montert over koketopp, med medfølgende fjernkontroll. Koketopp (80 cm) med induksjon, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap er integrert i innredningen. Kjøkkenet er etablert i en åpen løsning mot stuen, hvor man har plass til en spisegruppe i naturlig tilknytning.

Bad/wc/vaskerom:
Leiligheten har to delikate bad med nye flislagte gulv- og veggflater, membranløsninger, sluk, røropplegg, gulvvarme, inventar fra Foss bad og sanitærutstyr. Det ene badet er tilknyttet hovedsoverommet, det andre har adkomst fra entréen.

Bad med adkomst fra hovedsoverommet:
Skapinnredning med to eikefronter (skuffefronter) og avlang hvit servantplate. Veggskap med to speilfronter over servant. Frittstående hvitt badekar med hånddusj og veggfestet klosett med innfliset sisterne. Avtrekksventil med elektrisk vifte på vegg.

Bad med adkomst fra entré:
Tilsvarende skapinnredning som det andre badet, dusjnisje med regnfallsdusj og hånddusj avgrenset med skille i herdet glass, hvit servant, veggfestet klosett med skjult sisterne og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Avtrekksventil med elektrisk vifte på vegg. Fordelerskap for rør-i-rør er installert over innfliset sisterne.

Overflater:
Himling:
Himlinger i stue/kjøkken er i malt betong og felt med malte plater og LED downlights i overgang til vegg. Himlinger for øvrig med malte plater, nedlektet for skjult elektrisk anlegg og LED downlights. Takhøyde i leiligheten er målt til 2,4 m. og 2,34 m. der himlingene er foret ned.

Vegger:
Fliser på begge bad. Malte plater og malt murpuss for øvrig.

Gulv:
Fliser med gulvvarme på begge bad. En-stavs eikeparkett fra Boen i leiligheten for øvrig.

Detaljbilde fra kjøkkenet
Detaljbilde fra spiseplassen
Vestvendt og romslig terrasse med utgang fra stuen

Garderobe/oppbevaring:
Nye garderobeskap med eikefronter er montert i entréen og på hovedsoverommet. Det er lagt opp for montering av garderobeskap på soverom 2 med utgang til balkong. For øvrig har man god oppbevaringsplass i den nyetablerte nisjen/garderoben med adkomst fra entréen, samt i medfølgende boder (1 på terrassen, 2 i kjeller/garasje).

Byggemåte

Iht. tilstandsrapporten:
Boligblokk oppført i 1983 med betongfundamenter på fast grunn. Støpt grunnmur og støpt gulv på grunn. Yttervegger i betogkonstruksjon med isolert bindingsverk mellom bærende elementer. Fasader i teglforblending, malt trepanel og malt murpuss. Etasjeskille i betong. Tak med oppforet betongdekke, tekket med takpapp eller folie. Innvendige fellestrapper i betong med flislagte trinn og reposer.

Vegger i oppgang i porotonstein. Pusset og malt teglsteinspipe.
Nye hvitelakkerte innvendige fyllingsdører. Tofløyet og hvitlakkert dør med glassfelt mellom entré og stue. Vinduer med trelags isolerglass, produsert i 1982. Glatt entrédør fra byggeår. Terrassedør og balkongdør med trelags isolerglass, produsert i 1982.
Terrassedekke i betong med nye impregnerte terrassebord på overflate. Blomsterkasse i betong i front, kledd med nye impregnerte bord med integrert belysning. Belysning og kontaktpunkt på vegg. Markise.
Balkongen ut fra soverommet er oppgradert med tilsvarende terrassebord på overflate. Rekkverk i tre.

Bebyggelse

Veletablert boligområde, hovedsakelig bestående av blokkbebyggelse, samt noe villa- og småhusbebyggelse.

Vestvendt og romslig terrasse med utgang fra stuen
Bad/wc/vaskerom med adkomst fra entréen

Tomt

Eiet tomt: 14221 kvm.

Pent opparbeidede fellesarealer med asfalterte gang- og kjøreveier, plenarealer og beplantning.

Parkering

Det medfølger 1 garasjeplass (nr. 68) i felles lukket garasjeanlegg. Garasjeplassen er i seksjoneringen lagt til som tilleggsdel til seksjonen. Gjesteparkering for besøkende på oppmerkede plasser. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Elbil/hybridbil:
Sameiet har utarbeidet et eget ladenett i fellesgarasjene (fra januar 2017). En sameier som eier/disponerer og lader kjøretøy på egen eller leid garasjeplass, plikt å bruke det oppmonterte ladenettet etter gjeldende retningslinjer i sameiet. Eieren av ladbar enhet må også forholde seg til gjeldende bestemmelser for valg av utstyr, samt montering av dette og selv bekoste montering og tilkobling. Styret skal kontaktes før noe arbeid utføres og arbeidet skal skje i regi av sameiet.

Adkomst

Fra Vækerøveien ta av inn Ullern allé og følg innover.

Avkjøring på høyre side til sameiets gjesteparkering og skiltning til nr. 21. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt ved felles annonserte visninger. Se for øvrig kartutsnitt i FINN-annonsen for evt. veibeskrivelse.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme på begge bad. Peis i stuen. Alle varmekilder i leiligheten foruten peisen, er montert i forbindelse med utført oppgradering/renovering av leiligheten i 2017.
Det er felles varmtvannsberedere i sameiet (kostnader for varmtvann er inkl. i felleskostnadene).

Nåværeiende eier har ikke bebodd leiligheten og har følgelig ikke kjennskap til årlig strømforbruk.
Forbruk kan variere avhengig av bl.a. bruksmønster og antall beboere.

Sameiet

Leiligheten er en del av Bjørnsletta Boligsameie . Sameiet består av 76 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Sameiet har en egen hjemmeside: http://bjornslettaboligsameie.net. Her kan beboere finne praktisk informasjon, kontaktpersoner, vedtekter, ordensregler m.m.

Det kreves styregodkjennelse ved eierskifte av seksjonen. Godkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Det gjøres oppmerksom på at kun fysiske personer kan erverve en seksjon i sameiet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 15 133 pr. 01.07.2017.

Sameiet har følgende felleslån:
Lånenr: OBOS01-98207491306
Type lån: Annuitet
Restsaldo: kr. 1 205 717,-
Restløpetid: 8 år 4 md.
Termin per år: 12
Type rente: Flytende
Rente (25.07.17): 4,05 %

Evt. mulighet for utleie

Utleie av seksjonen krever styregodkjennelse, jfr. vedtektene §4. Godkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Ved utleie skal også medfølgende garasjeplass stilles til disposisjon for leietaker.

Meglere

Kristoffer Kendall
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer
Marit Tukjaer Lie
Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer