ULLERN ALLE 23

ULLERN ALLE 23

Prisantydning 7.600.000,-
Omkostninger 205.322,-
Totalpris 7.844.305,-
P-rom 105m2
Byggeår 1983
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.799,-
 • Fellesformue
  19.298,-
 • Fellesgjeld
  38.983,-
 • Ligningsverdi
  1.688.084,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

Lekker 5-roms endeleil. - oppusset 2012 - garasje - 2 uteplasser - peis - nær off.komm.

Beliggenhet

Meget attraktiv og rolig beliggenhet i et veletablert og barnevennlig område på Ullern. Kort gangavstand til T-banestasjon på Åsjordet hvor man også finner nærbutikk, samt offentlig ladestasjoner for elbil. Pent opparbeide fellesarealer med parklignende områder, sittegrupper, lekeplass og asfalterte gangstier. Gangavstand til flere skoler og barnehager, området sogner til Bjørnsletta skole

Området har ellers flotte rekreasjonsområder bl.a. langs Lysakereelven og i Mærradalen, med turstier/skiløyper videre oppover mot Sørkedalen og Nordmarka. CC Vest og Røa like ved har et rikholdig utvalg av service- og forretningstilbud med eksklusive kolonialforretninger, vinmonopol, post, bank, apotek, treningssenter m.m.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: Inkl. i felleskostnadene.
Felleskostnader kr 3 799,- per mnd. (betales kvartalsvis).
Eiendomsskatt utgjør kr 2 405,- per år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Innhold

Innholdsrik og romslig endeleilighet beliggende i byggets 1. etasje med trappefri adkomst. Primærrom utgjør 105 m² som omfattes av entré, stue/spisestue med peis, kjøkken, tre soverom, TV-stue (evt. soverom 4) og bad/wc/vaskerom. Sekundærrom utgjør 3 m² som omfattes av innvendig bod med adkomst fra entréen.

Boligen har en moderne og praktisk planløsning, hvor stue/spisestue og kjøkken er samlet mot vest. Boligen var opprinnelig en fireromsleilighet, men fremstår i dag med fem rom takket være omdisponering av rom (se nærmere beskrivelse under punktet 'standard').

Megler

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.